Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
07:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Роман Зозуля наглядно ответил испанским фанатам, снова обвиняющим его в нацизме

Роман Зозуля наглядно ответил испанским фанатам, снова обвиняющим его в нацизме

Легендарный экс-днепровский футболист, патриот Украины и активный волонтер возобновил свою карьеру игрока в Испании, но снова столкнулся со сторонниками рашизма в Испании.

Напомним, что Роман Зозуля играет в Испании уже 8 лет. Минувшим летом он заявил, что приостанавливает карьеру игрока и намерен сосредоточиться на помощи нашей стране в Большой войне. Городской сайт регулярно рассказывает о проектах помощи Украины со стороны Романа Зозули и его Народной Армии.

Тем временем Роман возобновил карьеру игрока и сейчас выступает за клуб третьего испанского дивизиона «Махадахонду».

На последнем матче его нового клуба с известным «Депортиво» (переживающим глубокий кризис) он снова столкнулся с оскорблениями фанатов.

На это Роман Зозуля ответил следующее, призвав вместе с этим вмешаться в ситуацию МИД Украины:

«Настав час написати про нещодавню ситуацію з фанатами. Читаю коментарі і багато людей чекають, коли я висловлю свою думку з цього приводу.

Я спокійно ставлюсь до того, що комусь може подобатися або не подобатися моя професійна діяльність. Я ж не борщ, щоб мене усі любили. Але тут ситуація інша.

Коли я переїхав до Іспанії, деякі «ліві» двіжі іспанских клубів вирішили, що я «фаshист» та «наtsист», через те, що підтримую добровольчі батальйони, які захищають Україну. А ще за фото на фоні портрету Степана Бандери та фото з передової, куди я їздив, щоб провідати наших героїв.

Після повномасштабного вторгнення і усіх звірств, які вчинили росіянці на нашій землі мені здавалось, що завіса впала і кожному тепер зрозуміло, що раша - це країна-терорист. Але виявилося, що вузьколобих ще багато.

На останньому матчі образливі скандування були не тільки з фанатського сектору, але й від звичайних вболівальників:

- путін вас переможе

- ми за путіна

- Зозуля - наtsист

Чи мене це чіпляє? Так. Не як футболіста, а як громадянина.

Шкода, що очі цих людей так і не відкрились. І вони досі впевнені, що в нашій країні не війна, а якась операція. Що люди не гинуть, а всі новини - це постановка і фейк. Я розумію, що все це наслідки кремлівської пропаганди, яка дотепер потужно працює та продовжує інфікувати і роз’їдати їхні мізки. І у мене немає ні бажання, ні сил постійно рефлексувати на такі ситуації. Проте сподіваюсь, що на них зверне увагу МЗС України та наше консульство.

А я продовжу грати і підтримувати свою країну та ЗСУ.

Дякую всім, хто турбується і, хто допомагає - ви неймовірні.

Йдемо далі. Працюємо. Прославляємо».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте