Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
02:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Теперь восстановить паспорт помогут новые технологии

Теперь восстановить паспорт помогут новые технологии

При восстановлении утраченных или испорченных паспортов Государственной миграционной службой Украины теперь применяются новые методики.

Из-за войны многие граждане Украины и Днепра столкнулись с необходимостью переоформления утраченных или поврежденных паспортов гражданина Украины и паспортов для выезда за рубеж.

Уже утверждены и внедряются новации в процедуре переоформления таких документов. В частности, теперь в режиме видеоконференции можно установить личность человека, на которого переоформляется документ в случае отсутствия у него других документов и при отсутствии в этом городе людей, которые могут подтвердить его личность.

Подробней об этом рассказали в Государственной миграционной службе Украины:

«Уже майже рік в Україні триває повномасштабна війна, розв’язана російською федерацією. Багато українців під час евакуації із зони бойових дій втратили свої документи, зокрема паспорт громадянина України та паспорт для виїзду за кордон.

Команда Державної міграційної служби продовжує відновлювати усі паспортні документи громадян України. Щоб пришвидшити процес, ще восени 2022 року Уряд ухвалив низку новацій стосовно оформлення документів, які посвідчують особу та підтверджують громадянство України. Зокрема, встановити особу, якій оформлюється паспорт, можна у режимі відеоконференцзв’язку.

Так, співробітники Дніпровського відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області одними з перших провели таку процедуру. До міграційників звернулася дівчина з Донецької області, які виїхала з регіону через бойові дії і не мала паспортних документів.

За допомогою відеозв’язку з батьком дівчини, який наразі проживає в одній з країн ЄС, працівникам міграційної служби вдалося встановити особу громадянки України. Тепер вона зможе оформити всі необхідні паспортні документи й повернутися до звичайного життя.

Звертаємо увагу, що для проведення процедури встановлення особи за допомогою відеозв’язку громадянин, якого ідентифікують, має особисто бути присутнім у підрозділі ДМС, а у свідків (родичів) обов’язково мають бути документи, які посвідчують їхню особу».

Подробней читайте на сайте.


Gorod.dp.ua на Facebook.


супер  (31.01.23 20:34): а никто не подумал, что подобным образом могут легализоваться непонятно кто? Есть архивы с фото. Есть экспертиза почерка по подписи. Есть много чего, а тут просто "голова в мониторе сказала, что это этот человек, значит дадим легальный документ"? Интересно как скоро в качестве подтверждения будет использоваться "мамой клянусь" или "зуб даю"? А что? В детстве срабатывало. А те, кто по уровню развития в детстве застряли, могут и перенести на государственный уровень Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте