Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
09:01

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Прометей» взял реванш у итальянского клуба «Германи Брешиа»

БК «Прометей» взял реванш у итальянского клуба «Германи Брешиа»

Эта победа позволила баскетболистам из Слобожанского под Днепром подняться на третью строку турнирной таблицы.

В первом туре Еврокубка 7 Дней «Брешиа» была одним из четырех клубов, которые смогли обыграть наших земляков. Но после этого «Прометей» набрал потрясающий темп, одержав целую серию важнейших побед.

Игра с «Брешией» оказалась очень драматичной, ее итог определился только в четвертой четверти.

Об этом матче сайт БК «Прометей» рассказывает:

«БК "Прометей" - БК "Германi Брешiя" (Iталiя) - 79:72 (15:19, 16:16, 21:18, 27:19). 18 сiчня. Груповий турнiр 7DAYS EuroCup. Група А. 11 тур. Рига (Латвiя). "Арена Рига".

БК "Прометей": Кеннедi* (17 + 6 передач), Балвiн* (10 + 10 підбирань), Клавелл* (9 + 2 перехоплення), Агада* (11), Стефенс* (7 + 2 перехоплення), Классен (0), Санон (17), Липовый (2), Ткаченко (0), Петров (0), Дiккi (6 + 9 підбирань).

11 тур 7DAYS EuroCup у групі А відкрився напередодні двома матчами. За їхніми підсумками французький "Бург" із 8 перемогами зберіг лідерство у групі, а мінімальна перемога іспанського "Ховентуту" над турецьким "Фрутті Бурсаспором" (83:82) вивела його на другий рядок турнірної таблиці. Сьогоднішній успіх "Прометея" у протистоянні з італійським клубом "Германі Брешія" як мінімум дозволяв нашій команді увійти до першої трійки, а за перемоги з різницею очок "20+" - взагалі випередити "Ховентут".

Вирішити як мінімум першу частину завдання найкращому клубу України необхідно було у суперництві з дуже серйозним колективом. У дебюті поєдинку, якому передувала хвилина мовчання на згадку про загиблих у Днiпрi та Броварах, обом командам вдавалися дії переважно у захистi. Водночас господарі майданчика краще за суперника атакували з периметра (Клавелл, Стефенс). За п'ять хвилин команди набрали лише 17 очок, але при цьому 10 пунктів до свого активу записав "Прометей". Малорезультативною вийшла і вся стартова чверть – 19:15 вже на користь італійського клубу.

Далеко не все виходило у суперників у нападі також у другій десятихвилинці. При цьому гравці "Брешії" почали влучати з-за дуги. Цей компонент дозволив їм в один із моментів відірватися від "червоно-білих" на 7 очок (31:24). Трохи меншим стало відставання нашої команди (31:35) після того, як практично з фінальною сиреною Ондре Балвін реалізував один із двох штрафних кидків після фолу на ньому Габріеля.

У великій перерві можна було згадати, як "Прометею" вдалося значно посилити свою гру в третій чверті грудневого поєдинку з ще одним італійським клубом - "Рейєр Венецією". Якоюсь мірою історія повторилася. Калеб Агада, Іссуф Санон та Джианн Клавелл стали сміливо брати на себе гру і в першу чергу завдяки їхнім результативним проходам "Прометей" повернув собі лідерство. Те ж саме по ходу чверті вдалося і гостям. Саме за їхньої мінімальної переваги (53:52) команди пішли на останню перерву.

У заключній десятихвилинці "Прометей" нарешті знайшов необхідний баланс між атакою та захистом. Прекрасно у найнеобхідніший момент свої найкращi якостi продемонстрував Ді Джей Кеннеді, а на 34-й хвилині після влучання з периметра Санона "Прометей" був попереду вже на 8 пунктів (66:58). В останні хвилини гравці нашої команди успішно загравали у чужій "фарбі" Ондре Балвіна.

Завершився одинадцяттий тур 7DAYS Eurocup. "Прометей" після перемоги над "Брешією" піднявся на 3 місце.

На чолі турнірної таблиці й надалі перебуває французький "Бург".

"Ховентут" знову піднявся на другу сходинку, а "Венеція" опустилася на четверту.

"Бурсаспор" - п'ятий, "Ульм" шостий.

Після поразки від "Прометея" в зоні плей-оф залишилася "Брешіа" - вона сьома.

"Клуж" після перемоги над "Цедевіта Олімпія"замикає вісімку.

Поза зоною плей-оф наразі "Літкабеліс" і "Цедевіта Олімпія"».

Следующую игру в рамках Еврокубка 7 Дней «Прометей» проведет 25 января на выезде с турецким «Бурсаспором».

Кроме того, если вы хотите поиграть в азартные игры на биткоины, вы можете попробовать игровые автоматы на биткоины на специализированных онлайн-платформах. А вернемся теперь к баскетбольному матчу между «Прометеем» и «Брешией». Он оказался очень напряженным и драматичным - итог матча был решен только в четвертой четверти, но «Прометей» смог одержать победу и начал потрясающую серию важнейших побед.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте