Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
16:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В театре Леси Украинки Каменского состоялась яркая премьера мюзикла

В театре Леси Украинки Каменского состоялась яркая премьера мюзикла

Академический музыкально-драматический театр Леси Украинки порадовал очередной премьерой во время Большой войны.

Городской сайт уже рассказывал о том, как в этом театре Каменского не прекращают активно работать со зрителями и радовать их премьерами даже в трудное время Большой войны.

В этом страшное время многим не хватает позитивных эмоций и оптимизма. Эти эмоции и призвана дать новая постановка театра Леси Украинки – мюзикл «Шоумен».

Об особенностях этой постановки Городскому сайту любезно рассказали в отделе PR, маркетинга и партнерских программ Театра имени Леси Украинки:

«Прем'єра мюзиклу "Шоумен" завершила цикл зимових свят у нашому театрі.

Поставив цей мюзикл режисер Артур Прокоп’єв, який раніше працював у Київському академічному обласному музично-драматичному театру імені Панаса Саксаганського у Білій Церкві й був відзначений багатьма престижними театральними нагородами. Зокрема, він отримав премію Кабміну України в номінації «Театральні вистави для дітей та юнацтва» за виставу «Король Лев».

А у Кам’янському Артур Прокоп’єв кілька років тому поставив у якості режисера казку «Рапунцель», яка з успіхом іде на сцені театру ім. Лесі Українки.

Нова його робота - це було феєрично!

За основу мюзиклу «Шоумен» автори взяли сюжет відомого голлівудського фільму «Найвеличніший шоумен», головні ролі в якому виконали Г'ю Джекмен, Зак Ефрон та Ребекка Фергюсон.  Проте якщо ви навіть бачили цей фільм, мюзикл «Шоумен» від театру Лесі Українки все одно вартий того, щоб його подивитись.

Цього разу режисерові вдалося зробити у нашому театрі справжнє грандіозне шоу, в якому є драматична історія, справжнє кохання, динамічні хореографічні номери, проникливі пісні, трюки і навіть справжня бійка.

Дякуємо глядачам за оплески, за посмішки і за вашу любов. Ми відповідаємо вам щирою взаємністю. Ми знаємо, як вам зараз потрібні позитивні емоції, радість життя і віра в майбутнє. Тому протягом зимових свят, долаючи разом із вами всі труднощі, ми дарували діткам і дорослим диво мистецтва.

Будемо й надалі творити для вас, для нашої України. Завжди чекаємо на вас!».

Фото – Театр Леси Украинки.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте