Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
15:59

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В строительной академии провели конкурс проектов защитных укрытий

|«« «« »» »»|

Студенты Приднепровской государственной академии строительства и архитектуры проявили немалую фантазию при проектировании укрытий различного типа от обстрелов врага.

В ПГАСА состоялось заключительное в этом году заседание Ученого совета. На нем, кроме прочих вопросов, подвели и итоги Конкурса проектов на разработку проектов безопасных укрытий.

Участники конкурса проявили богатую фантазию, разрабатывая различные типы укрытий. Стационарных, подземных, многофункциональных, расположенных на этаже многоэтажного дома и других типов. Об итогах конкурса в строительной академии сообщили:

«Відбулося останнє у цьому році планове засідання Вченої ради ПДАБА. За кількістю позитивних моментів і розглянутих питань його цілком можна назвати підсумковим.

Попри військові події в країні і їхній вплив на навчальний процес і наукову діяльність трохи новорічного настрою додали вже перші питання порядку денного.

Голова Вченої ради, ректор академії Микола САВИЦЬКИЙ вручив заслужені нагороди великій групі вчених, викладачів та студентів ПДАБА.

Диплом Почесного професора ПДАБА вручено д.т.н., професору Сергію Васильовичу ШАТОВУ за значні заслуги перед ПДАБА та за особливий вагомий внесок у забезпечення розвитку вищої освіти та підготовку здобувачів вищої освіти на високому науково-теоретичному і методичному рівні.

Дипломи переможців студентського архітектурно-будівельного конкурсу ескізних проєктів захисних споруд «ЗАХИСТ, БЕЗПЕКА, УКРИТТЯ» вручено:

1МІСЦЕ– проєкт заглибленого, окремо роташованого укриття: Олександр ШАПОШНІКОВ, Аліса МІШУК, Катерина ДЗЮК, Августин КАМАЛОВ, Ігор ДУНЬ, Іван САМАРЕЦ;

2 МІСЦЕ - приміщення подвійного призначення з функцією укриття: Дар’я ДОЛГОВА, СофіяЛАРЬКОВА, ГригорийДЖАМБЕК, Анастасія ПРАВОТОРОВА, Анна МАСЛОВА, Анна САНІТАР;

3 МІСЦЕ - укриття на поверсі багатоквартирного будинку: Богдан СИНЕЛЬНИКОВ(концепція), Дар’я ДОЛГОВА(креслярська основа), Юлія ВЕРШКОВА, Софія ЛАРЬКОВА, Августин КАМАЛОВ, Володимир ПАЛАМАРЧУК, Ярослав САМОСІЄНКО.

Здобуток студентів не відбувся б без викладачів-кураторів - доц., к.т.н. Катерини ХАРЧЕНКО; доц., к.т.н. Артема СОПІЛЬНЯКА, доц.к.т.н. Ірини ГОЛЯКОВОЇ, проф., д.т.н. Миколи НАЛИСЬКА, яких теж знайшла заслужена відзнака.

Подяки ректор вручив також членам журі конкурсу, які доклали чимало зусиль, аби проєкти студентів мали практичне значення для системи цивільного захисту населення у нинішніх умовах: Ольга БОНДАРЕНКО, Анатолій ПЕТРЕНКО, Віталій СПІРІДОНЕНКОВ та Сергій Клімов.

На засідання Вченої ради була запрошена також велика група студентів ПДАБА, які брали участь у Всеукраїнському архітектурному конкурсі STEEL FREEDOM. За проявлений талант у створенні реальних проєктів вони отримали Дипломи і подяку ректора за внесок у високу репутацію академії, як одного із кращих освітніх закладів країни».

Фото – ПГАСА.

Gorod.dp.ua на Facebook.


На занятия ходить нужно  (31.12.22 10:26): Эти все конструкции давно давно разработаны и запроектированы. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте