Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
23:57

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре открыли десятки народных елок

|«« «« »» »»|

Поскольку в этом году городскую и областную елки в нашем городе решили не открывать, жители разных районов Днепра сами создают себе новогоднее настроение.

Городской сайт уже рассказывал о том, как в разных районах Днепра горожане ставят и украшают елки для своего микрорайона или двора. Не остаются в стороне и крупные торговые центры, где тоже стремятся поддержать праздничное настроение. Таких хвойных народных красавиц в Днепре уже открыли десятки.

Больше всего их – на левом берегу Днепра. Об этом народный депутат Дмитрий Кисилевский рассказал:

«Не знаю як вам, а мені народні ялинки лівобережних районів Дніпра подобаються більше, ніж будь-яка пафосна десь у центрі столиці.

Так повелося на лівому березі Дніпра, що до новорічних свят місцеві жителі власними силами прикрашають ялинки, які стоять просто у дворах і створюють святковий настрій. Думаю, дніпряни дуже здивуються, якщо дізнаються, що в інших містах такої традиції і близько немає. Це така наша особливість.

А зараз, під час війни, саме такі народні ялинки як ніколи доречні. Зовні вони не вирізняються рекордною висотою, стрункістю чи модерновим вбранням. Але рівень справжньої новорічної душевності в них просто зашкалює.

Багатьом активним жителям Індустріального та Самарського районів ми днями допомогли з ялинками та святковими іграшками до них. Прикрашали люди самі. По собі знаю, що розвішування новорічних іграшок - окреме свято.

Народні ялинки чекають на вас на Райончику, Лівобережному-3, Клочко-6, Березинці, Самаровці, Придніпровську, Північному, Рибальську, Ігрені, Чаплях. В трьох мікрорайонах - Лівобережному-3, Клочко-6 та Образцова - ялинки були висаджені в землю. Тепер вони радуватимуть око круглий рік. Ялинка на Лівобережному-3 придбана за кошти самих жителів. Ми допомогли доставкою та маніпулятором.

Можете знайти ялинку свого мікрорайону на фото і порівняти з іншими.

Безпечних і спокійних свят!».

Фото со страницы Дмитрия Кисилевского.

Gorod.dp.ua на Facebook.


мда...  (30.12.22 11:44): пока нормальные люди обустраивают жизнь окружающих, какое-то б..ло запарковывает всё что можно, ложа на всех:
Фото №3 - прямо под домом и на газоне
Фото №6 и 9 - под подъездом так, чтобы люди были вынуждены обходить его корыто
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте