У рамках нового проекту відбувся захід «Український стіл у новорічних традиціях».
У свідомості більшості з нас новорічний стіл пов'язаний із обов'язковими стереотипами на кшталт шампанського, олів'є, мандарин… Але насправді для зустрічі Різдва та Нового року українська кухня має свій особливий набір страв.
Про те, що може бути на святковому столі відповідно до традицій нашої кухні, розповідали та показували на новому заході «Асоціації рестораторів та готельєрів Дніпра».
Про те, що тут було, розповіли у Дніпровському центрі професійно-технічної освіти туристичного сервісу:
«Громадською організацією «Асоціаціація рестораторів та готельєрів», започаткований кулінарний проєкт «Навчаємо по сучасному-готуємо по новому».В рамках цього проєкту, на базі нашого Центру, відбувся гастрономічний захід на тему: «Новорічний стіл в українських традиціях».
В рамках заходу відбулася презентація сервірування новорічного столу та приготування аутентичних страв, майстер-клас від здобувачів освіти з приготування млинців, фаршированого буряка, гарбузового лате.
Спільна праця засновників проєкту Олени Булах, Інни Войтович та здобувачів освіти показала результат на найвищому професійному рівні».
Фото – Дніпровський центр професійно-технічної освіти туристичного сервісу.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |