Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
07:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Зеленський попередив про загрозу на свята

Зеленський попередив про загрозу на свята
Фото: Прес-служба президента України

Громадяни Росії мають чітко розуміти, що терор ніколи не залишається без відповіді, наголосив президент України.

Наближаються новорічні свята, але російські агресори можуть завдати нових ракетних ударів по Україні саме цими днями. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні у п'ятницю, 23 грудня.

"У святковий час, що наближається, російські терористи можуть знову активізуватися. Вони зневажають християнські цінності і будь-які цінності взагалі. Тому, будь ласка, враховуйте сигнали повітряної тривоги, допомагайте один одному і бережіть один одного", – сказав Зеленський.

Він також звернувся до громадян Росії, наголосивши, що вони мають ясно розуміти, що терор ніколи не залишається без відповіді.

Також президент провів сьогодні засідання Ставки головнокомандувача.

"Як завжди предметно, але сьогодні – плюс новини для військових після візиту до Сполучених Штатів. Готуємося на найближчі місяці і загалом до наступного року. Завдання наші незмінні. Це звільнення нашої землі. Безпека для людей. Відновлення нашої країни після російських ударів. Це компоненти української перемоги, яку ми наближаємо крок за кроком", – наголосив Зеленський.

Він додав, що на Ставці заслухали командувачів військ.

"Бачимо перспективи на фронті. Готуємось до різних варіантів дій держави-терориста, бачимо його наміри. І відповідатимемо. Окремо обговорили ситуацію в енергетиці", – резюмував Зеленський.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте