Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
19:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В оперному театрі Дніпра відбулася гучна прем'єра

|«« «« »» »»|

У Дніпропетровському театрі опери та балету з величезним успіхом відбулася прем'єра програми Simfo Rock Show.

Це був сміливий та цікавий експеримент оперного театру, в якому світові рок-хіти минулих років звучали у виконанні найпопулярнішого гурту BEAST та його соліста Івана Ворона та у супроводі симфонічного оркестру оперного театру під керівництвом диригента Андрія Петрова.

Прем’єра цієї цікавої та незвичайної програми була запланована на 23 листопада. Але саме у той день стався масований обстріл нашої країни рашистами, що призвело до всеукраїнського блекауту.

Через майже місячне очікування тим бажаніша була зустріч з музикантами глядачів! Ти з них, які мали квитки на 23 листопада, змогли відвідати концерт за ними без будь-якої додаткової оплати чи переоформлення квитків.

Зазначимо, що такий формат концертів, на яких рок-хіти звучать у сучасній обробці та у супроводі симфонічних оркестрів, дуже популярні у світі та мають величезний успіх у слухачів. Такий синтез різних музичних жанрів цікавий шанувальникам як симфонічної, так і рок-музики.

Величезну цікавість до нового формату концерту виявили і дніпровські слухачі. На прем'єрі нової програми зала оперного театру була заповнена практично повністю.

І з перших композицій слухачі прийшли у справжній екстаз. І на протязі всього концерту із задоволенням підспівували солістам улюблені хіти, підсвічували залу ліхтариками та мобілками. Найбільш палкі прихильники року навіть намагалися влаштувати стрибання перед сценою. На жаль, зала оперного не пристосована для проявлення таких почуттів справжніх рокерів та рокерш…

Наша довідка. Група BEAST та її соліст Іван Ворон прославилися як перший та єдиний tribute-проект відомого рок-гурту 1980-90-х років «Арія». Згодом гурт почав виконувати композиції практично всіх відомих рок-колективів світу. BEAST – це унікальний колектив, назва якого вже давно стала знаком якості, і для якого практично не існує межі у виконанні рок-композицій. Програма від BEAST складена тільки з найкращих мега хітів світової рок-музики: METALLICA, EUROPE, ALICE COOPER, BON JOVI, Ozzy OSBOURNE, DIO, SCORPIONS, BLACK SABBATH, QUEEN, KISS, DEEP PURPLE, АРІЯ та інших виконавців не залишають байдужим нікого! Крім цього, в репертуарі колективу є і власні авторські рок-пісні.

Музиканти і рок-групи, і симфонічного оркестру вражали найвищим професіоналізмом та рівнем володіння інструментами у складних та незвичних для класичних виконавців партіях. Під час концерту гурт та оркестр стали єдиним цілим.

Музиканти гурту BEAST приємно здивували високим рівнем своєї майстерності. Бурхливу овацію залу, наприклад, викликало неповторне соло на ударній установці Андрія Єфименко. Під стать йому був рівень майстерності і інших музикантів.

Прекрасній музиці відповідав і вокал. Івана Ворона не дарма вважають одним із найкращих рок-виконавців України. Своїм пронизливим голосом він доносив усю багату палітру хітів різних часів. При цьому вражав слухачів майже повною ідентичністю свого вокалу голосам головного «скорпіона» Клауса Майне, легендарного Фреді Мерк’юрі та інших славетних рокерів.

В програмі концерту пролунали хіти з репертуару легендарних гуртів «Scorpions», «Європа», «Kiss», «Aerosmith», «Queen», «Metallica», «Guns N' Roses», музикантів Bon Jovi, Tina Turner, Elton John, Bryan Adams та інших культових музикантів.

Особливо відмітимо, що знамениті хіти минулих років заграли новими фарбами саме в симфонічному звучанні, не втративши драйву та характеру своїх оригінальних версій. Simfo Rock Show – це був вечір справжньої, відвертої та живої музики. Родзинкою вечора справжньої живої музики стало виконання знаменитого «Щедрика» - разом з 100 юних вокалістів дитячого хору оперного театру та хору кіноцентру «Контрабас». Номер був пронизливий!

Додамо, що концерт був благодійним. Всі кошти, виручені за квитки, будуть використано на придбання квадракоптера DJI Mavic 3 Fly More Combo для мінометників військової частини А 3283.

Тих глядачів, які не змогли насолодитися цією прем’єрою, порадуємо наступним. 30 грудня у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету планується прем’єра ще однієї рок-симфонічної програми. Детальніше про це ми розповімо згодом.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Фанат  (21.12.22 18:14): Концерт был шикарным, а исполнение детским хором Щедрика просто фееричным. Ответить | С цитатой
!!!  (20.12.22 14:48): Дирижёра зовут Александр Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте