Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
15:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Прометей» добыл очень важную победу в Еврокубке «7 Дней»

БК «Прометей» добыл очень важную победу в Еврокубке «7 Дней»

Баскетболисты из Слобожанского под Днепром сумели переломить неудачный сценарий поединка с румынским клубом «Клуж-Напока» и одержали победу - 105:82.

Походит к завершению первый круг группового турнира «7 Дней». До турнирного экватора остался еще один тур. Поэтому баскетболистам «Прометея» крайне важно добывать победы, чтобы сохранить шансы на выход в следующий этап.

Перед нынешним туром наши земляки с 3 победами и 4 поражениями занимали седьмое (из десяти) место в турнирной таблице. Но плотность таблицы такова, что одна победа может поднять на несколько позиций.

Впрочем, в дебюте игры с румынским клубом казалось, что ничего хорошего «Прометею» не светит. Он уступал и после второй четверти... А вот потом сценарий игры резко поменялся.

Об этом в БК «Прометей» рассказали:

«У передостанньому матчі першого кола 7DAYS EuroCup "Прометей" здобув важливу перемогу над румунською "Клуж-Напокою".

Стартова п'ятірка "Прометея" суттєво відрізнялася від тих варіантів складу, які використовувалися у багатьох попередніх матчах команди у Єврокубку. У ній знайшлося місце одразу трьом українцям – Денису Лукашову, Іссуфу Санону та Олександру Липовому. У цей ігровий відрізок відсоток точних триочкових кидків "Прометея" досяг 83, а Іссуф Санон відзначився двічі. Влучання Іллі Сидорова дозволило "Прометею" піти на першу перерву у статусі лідера, хоча гандикап команди і був мінімальним (28:27).

Максимальна перевага гостей протягом другої чверті становила 7 пунктів. На 16-й хвилині після точного триочкового кидка Олександра Липового рахунок зрівнявся (42:42), а ще за дві хвилини господарів майданчика вивели вперед (48:47) два з трьох точних штрафних кидка у виконанні Джіана Клавелла. На жаль, останні дві хвилини перед великою перервою були повністю за румунською командою – 57:51.

У дебюті третьої чверті необхідний імпульс команді дали результативні дії Олександра Липового та Дениса Лукашова. Після чудового індивідуального проходу та бонусного штрафного кидка нашого капітана на 24-й хвилині, "Прометей" вирвався вперед на 4 пункти (65:61). За дві хвилини гандикап підопічних Ронена Гінзбурга був вже "+10". На жаль, за півтори хвилини до закінчення чверті стався неприємний момент: Іссуф Санон лише за допомогою партнерів зміг залишити майданчик.

У заключній десятихвилинці підопічні Ронена Гінзбурга дуже впевнено контролювали гру, задовго до фінальної сирени, знявши всі питання про переможця. Цілком можливо, що саме сьогодні "Прометей" провів свій найкращий матч у 7DAYS EuroCup, знайшовши необхідний баланс між захистом та атакою. Подвійна цінність цієї звитяги полягає в тому, що її було досягнуто за вкрай несприятливих обставин, які передували матчу!».

Фото БК «Прометей».






Gorod.dp.ua на Facebook.


забавно  (15.12.22 11:37): Какие же нынче "толерантные" команды, совсем отстал я от жизни... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте