Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
21:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре прошел вечер памяти Галины Кузяевой

В Днепре прошел вечер памяти Галины Кузяевой

Год назад в мир иной ушла знаменитая оперная певица Галина Матвеевна Кузяева.

В память о ней и ее творчестве замечательный вечер «Соловьиный романс» провели в Днепропетровской музыкальной академии имени Глинки.

На этом мероприятии побывала Ирина Семенчук, поделившись следующими впечатлениями:

«Рік тому пішла у засвіти чудова людина, співачка від Бога, лауреат міжнародного конкурсу вокалістів ім. В. Белліні, випускниця Львівської консерваторії ім. М. В. Лисенка по класу фортепіано та Київської консерваторії ім. П. І. Чайковського, клас вокалу професора, Народної артистки СРСР Єлизавети Чавдар, заслужена артистка України - Галина Матвіївна Кузяєва .

Я слухала три концерти Галини Матвіївни і добре пам'ятаю ії сильне барвисте сопрано дуже красивого тембру і широкого діапазону. Він наче рушив стіни маленького органного залу і рвався на волю...

Але родзинкою було те, що він був наповнений якоюсь казковою чистотою, свіжістю і прозорістю. Слухаючи арії із відомих опер, я добре відчувала про що вона співала. А ії програма " AVE MARIA" - це фантастика, це прямо з Небес! Мабуть, усі ангели були присутні на тому концерті.

Мені дійсно пощастило, що я мала можливість слухати і насолоджуватись таким сопрано. І як же боляче відчувати, що вже ніколи не наповнюсь цією чистотою і не побачу ії яскраву та щиру посмішку. Боляче було сьогодні слухати і спомини про цю людину, а друзям та колегам згадувати про це.

Я щиро вдячна Дніпропетровська академія музики ім. М. Глінки і Андрію Анатольєвичу Тулянцеву за проведення і підготовку до цього заходу. Ми не маємо права забувати!».

Фото Ирины Семенчук.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте