Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
11:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Ноосфера» закладывает фундамент инновационной индустрии Украины будущего

«Ноосфера» закладывает фундамент инновационной индустрии Украины будущего

Безусловно веря в нашу Победу над рашистами, ведущие компании Днепра уже сейчас работают над проектами будущего.

Среди них – и Общественная организация «Ноосфера».

Городской сайт неоднократно рассказывал о проектах, которые она реализует даже в наше трудное военное время с прицелом на развитие Украины и Днепра после нашей Победы.

Список этих проектов дополнился стартапом GuidAR, который уже проходит финальные тестирования. Если говорить упрощенно, этот проект – это квест с дополненной реальностью, который будет полезен в туристической сфере, отельном, ресторанном бизнесе и других сферах.

О проекте в «Ноосфере» рассказали следующее:

«Закладаємо фундамент інноваційної креативної індустрії України — після нашої перемоги ця сфера буде мати неабиякий попит

Листопад 2022 року став знаковим для стартапу GuidAR – фінальні тестування MVP, презентація стейкхолдерам, випуск з Інжинірингової школи Noosphere

Про "фішки" проєкту, етапи реалізації й амбітні (але цілком реалістичні) цілі команди GuidAR ми розповіли у статті: https://noosphereengineering.com/.../Noosphere-startup...

ЩО ТАКЕ «GUIDAR»

Для звичайних користувачів GuidAR – це квест у доповненій реальності, який проводить користувачів по знаковим місцям міста Рівне та області. Особливістю стартапу є AR-платформа, у якій містяни й гості міста можуть досліджувати Рівне граючи в гру. GuidAR дозволяє одночасно грати, підвищувати туристичну привабливість міста та дізнаватися цікаві історичні факти, а також власноруч створювати місця цікавого проведення вільного часу!

Для власників готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, а також для керівників історичних і туристичних об'єктів GuidAR – це інструмент із залучення клієнтів і відвідувачів. Секретом і крутою “фішкою” GuidAR є Fast Quest Implementation System (FQIS, або ж Система Швидкого Втілення Квестів). FQIS розроблена командою GuidAR з нуля на основі рушія UNITY для того, щоб максимально швидко додавати конкретні квести до гри під конкретні потреби. Тобто вуличні фестивалі, тематичні виставки, музеї або заклади HoReCa зможуть швидко замовляти квести від GuidAR під свої потреби, щоб привабити нових клієнтів, підвищити рейтинг закладу або урізноманітнити дозвілля своїх відвідувачів.

До прикладу, готовий квест команда підготувала для відвідувачів Міжнародного фестивалю ковальського мистецтва «Металеве серце України». Подія мала відбутися у Рівному влітку 2022 року, але була скасована з відомих причин (через військову агресію рф проти України). Та коли проведення заходу стане можливим квести від GuidAR неодмінно захоплять увагу й цікавість гостей фестивалю».

Подробней.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Дума о языке  (30.11.22 10:39): Как много новых непонятных слов! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте