Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
19:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Чи потрібно встановлювати новорічну ялинку у Дніпрі: мер Борис Філатов проводить опитування

Чи потрібно встановлювати новорічну ялинку у Дніпрі: мер Борис Філатов проводить опитування

Майже 9 місяців в Україні триває повномасштабна війна. У листопаді 2021 року міська влада Дніпра потроху готувала місто до новорічних святкувань. Але зараз - все інакше.

Міський голова Борис Філатов наголосив, що ці зимові свята і близько не будуть такими, як раніше. Також він зазначив, що серед всіх цих тривог і переживань варто залишити для дітей хоч трохи відчуття різдвяного дива, бо вони на це заслуговують. Борис Філатов запропонував провести опитування стосовно того, чи потрібна у Дніпрі ялинка.

“Так, є питання з електрикою. Так, тривають дискусії про те, що на часі, а що - ні. І в деяких територіальних громадах вони аж надто палкі. Так, є очевидні «за» і такі самі — «проти». Але, як відомо, істина день посередині. Тому, дорогі земляки, пропоную у Дніпрі все вирішити опитуванням. Компромісний задум такий: міську ялинку все ж встановимо. Але ілюмінацію на ній вмикатимемо лише на свята. У День Святого Миколая, Новий рік, на Різдво 25 грудня і 7 січня. Стосовно місця ще подумаємо. Як варіант, це може бути Привокзальна площа. Щоб можна було швидко укритися у підземці”, – пише він.

Якщо ви вважаєте, що ялинку треба встановити, то натисніть на реакцію “У захваті” під постом Бориса Філатова. Якщо ж гадаєте, що це недоречно, – на реакцію “Злість”. Також віддати свій голос можна в Telegram-каналі міського голови.

Також Борис Філатов попросив висловлювати свої ідеї у коментарях до публікації й поширити її по групах районів та чатам.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Анатоль Єбобошко  (18.11.22 07:49): Потрібно дати військовим чоботом по хуцпатій пиці тим хабарникам хто навіть на віялових відключеннях наживається і в той час як у різноманітних "елітних" ЖК та інших місцях массового скупчення комуністів світло не вимикали ні на хвилиночку нормальні люди, Украінці, патріоти за останні три доби бачили світло один раз. Коммунізм у нашій краіні хіба не заборонений? Ответить | С цитатой
прохожий  (17.11.22 07:34): Противу Ялинки те, хто вааще не видсюда ( нэ з Днипру), такось видколи.. Типа Вмене немаэ. так хай и вних не будэ, зажравшихся городьских... Ответить | С цитатой
Vera  (16.11.22 07:11): В парке Глобы Новогодняя Елка - это ТРАДИЦИЯ.
¡¡¡А ТРАДИЦИЮ нарушать нельзя!!!
P.S. на переправе коней не меняют.
Новый год Днепр Парк Глобы НОВОГОДНЯЯ ЕЛКА
Ответить | С цитатой
Иван да Марья  (14.11.22 15:39): Гадаю, що в цілому думки про дітей вірні. І все ж, моє особисте ставлення до цього питання, для своїх діточок батьки встановлять ялинки вдома і викличуть Дідів Морозів.
А заплановані кошти на встановлення ялинки цьогоріч краще направити на підтримку наших ЗСУ та на діточок в дитячих будинках. Вони як ніхто бажають і заслуговують на свято цього року.
Ответить | С цитатой
Вікторія  (14.11.22 14:33): Дуже потрібно. Хай буде свято. Ответить | С цитатой
Павел  (14.11.22 13:35): Под ёлку нашим властям нужно положить подарок горожанам - прошение об отставке. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
мультивибратор  (14.11.22 04:48): лучше ворюгу Резниченко повесить на гл. площади Ответить | С цитатой
Марина  (13.11.22 20:39): Это сдесь что ли высказать? Гд неугодные комментарии стирают?!
Насмешили.
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте