Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 24 апреля 2024
12:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Як енергетики ПЗ працюють в умовах війни

Як енергетики ПЗ працюють в умовах війни

Фахівці Придніпровської залізниці продовжують стабільно працювати та усувати наслідки ворожих обстрілів навіть у найскладніших умовах.

Міський сайт вже розповідав про те, як під регулярним обстрілом рашистів працюють машиністи тепловозів та електровозів ПЗ.

Не менше навантаження та ризик випадають на енергетиків дороги.

Майже після кожного обстрілу інфраструктури дороги рветься, порушується контактна мережа. Її необхідно полагодити в найкоротший термін і часто – ризикуючи життям.

Про важку роботу енергетиків в умовах війни напередодні професійного свята розповіли фахівці цієї галузі.

Нагадаємо, що сьогодні, 4 листопада, відзначається День залізничників України, з чим Міський сайт вітає всіх працівників цієї, украй важливої ​​для країни галузі!

  – З початку війни наша робота сильно не змінилася, але додалося багато аварійно-відновлювальних робіт після прильотів, – визнає Іван Івахненко, начальник районної контактної мережі станції Нижньодніпровськ-Вузол. – У моїй бригаді чотири фахівці, колектив надійний, швидко реагує на все. Усували пошкодження у Дніпрі, Чаплиному, Новомосковському, Павлоградському районах. У Чаплиному був великий обсяг пошкоджень, було важке відновлення контактної мережі з великим обсягом робіт. На ліквідацію наслідків пішло близько 7 години чистого часу. Наші співробітники завжди працюють злагоджено та ефективно, вони неодноразово заохочувалися за ефективну роботу з відновлення після прильотів.

ПЗ та Укрзалізниця – єдиний організм. І для його успішного функціонування робота енергетиків не менш важлива, ніж праця машиністів, шляхівців, зв'язківців, обхідників вагонів, провідників та інших фахівців. Саме від енергетиків та стабільної подачі електроенергії залежить успішна робота всієї дороги. Залишаючись «за ширмою», енергетики забезпечують успішну роботу всіх структур Укрзалізниці та ПЗ.

 – Станція Нижньодніпровськ-Вузол обслуговує велику ділянку дороги, – розповідає Андрій Плотніков, заступник начальника дистанції по контактній мережі. – Виконуємо роботи планові та з ліквідації наслідків обстрілів. З початком війни всі планові та позапланові роботи виконуються своєчасно та якісно. Але більше уваги наголошується на відновлювальних роботах. При цьому дуже важливими є питання безпеки наших співробітників. Для безпеки людей ретельно перевіряється, виконуються оперативно-технічні заходи, і лише після цього наші працівники приступають до виконання своїх функцій.

Як зазначає цей фахівець, найскладнішим етапом роботи у воєнний час була ліквідація наслідків обстрілу станції Чапліно.

У перші миті людям, які приїхали на ліквідацію наслідків обстрілу, страшно було дивитися на масштаб величезних руйнувань. Але працівники ПЗ після першого шоку від побаченого швидко взяли себе до рук та якісно виконали свої завдання.

Так само якісно та самовіддано щодня виконує свої обов'язки кожен працівник Придніпровської залізниці.

Фото – прес-служба ПЗ та Влад Малько.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (8)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (8)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (7)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (6)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте