Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
03:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В днепровской галерее «Артсвит» открыли выставку актуальных плакатов

|«« «« »» »»|

Для участия в этой выставке 236 авторов предоставили 331 работу! Для показа были отобраны 26 лучших.

Выставка посвящена происходящим в этом году в Украине страшным событиям.

И хотя не все плакаты прямо отражают военную тематику, все работы затрагивают те или иные стороны нашей жизни, которая коренным образом изменилась с началом войны.

Выставка будет экспонироваться в галерее «Артсвит» (ул. Крутогорный спуск, 21-а) до 20 октября.

С экспозицией ознакомилась и поделилась следующими впечатлениями известная исследовательница культурной жизни Днепра Ирина Семенчук:

«Як підняти собі настрій ? У потрібний час опинитися у потрібному місці. А опинившись, згадати, що зовсім поряд з тобою має бути ще відчининою виставка. А виставка-то серйозна!

В конкурсі взяли участь 236 авторів, які надіслали 331 роботу. А відібрали всього 26 плакатів.

Завданням учасників було відповісти в формі плакату на наступні питання: Як змінюються громадяни у своїх цінностях у час повномасштабної війни? Як кожен виборює майбутнє України на своєму фронті? Що робить влада різних рівнів для перемоги? Яка наша роль у відбудові країни і творенні державних інституцій? Що ми будемо робити після закінчення війни, після виборів і кожного наступного дня? Як змусити владу тебе слухати? Яка вона — Україна 2031?

Оцінювали роботи члени журі: акторка Ірма Вітовська, громадська діячка Ярослава Гресь, ілюстратор Олександр Грехов, інфографістка Надя Кельм, кулінар Євген Клопотенко, музикант Іван Марунич, волонтер Сергій Притула та політична діячка Оксана Сироїд.

"Дякую, комунальники", - одна з робіт... Немов би мої думки, бо вечорами ближче до ночі, не дивлячись на виття сирен, чую, як гуде прибиральна машина. А так як в нашому місті сирени частенько гудуть вже після взривів, то наші подяки як комунальникам, так і енергетикам від чистого серця.

Дякую!».

Фото со страницы Ирины Семенчук. 

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте