Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
14:50

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Жителей и гостей Днепра приглашают на волонтерскую ярмарку с кулинарной битвой

Жителей и гостей Днепра приглашают на волонтерскую ярмарку с кулинарной битвой

Интересное благотворительное мероприятие пройдет в ближайшее воскресенье, 2 октября с 10 до 15 часов во внутреннем дворике Университета таможенного дела и финансов (ул. Владимира Вернадского, 2/4).

Организатором ярмарки вместе с этим вузом является Ассоциация ресторатор и отельеров Днепра, которая уже провела целый ряд благотворительных и волонтерских мероприятий, вызвавших большой резонанс.

Вот что о предстоящей ярмарке с кулинарной битвой рассказала учредитель и глава этой ассоциации Елена Булах:

«Волонтерський студентський рух на допомогу ЗСУ.

Сильні,справжні, сміливі – наші діти, наше молоде покоління.

Можливо, вони ще не багато вміють, але вони готові створювати, брати участь у волонтерських активностях, щоб бути корисними своєму народу та своїй Україні.

ГО "Асоціація рестораторів та готельєрів м.Дніпро" спільно з Університетом митної справи та фінансів запрошують усіх бажаючих відвідати студентський волонтерський ярмарок.

А родзинкою цього ярмарку стане кулінарне змагання серед команд волонтерів.

Наші учасники - це дорослі та діти, які щодня працюють у волонтерському русі.

А щоб нашим гостям було смачно та по-домашньому тепло, ми робимо кулінарне змагання, наші команди під наглядом професійного журі будуть готувати страви з гарбуза.

Особливо хочеться проговорити про учасників нашого кулінарного змагання, яке ми проведемо цього ж дня але on-line: це ОТГ Дніпропетровської області, серед них:

  • Межевська ОТГ,
  • Магдалинівська ОТГ,
  • Петриківська ОТГ,
  • ОТГ Губіниха.

Волонтери цих ОТГ будуть готувати страви з гарбуза не просто на наш кулінарний конкурс, вони готуватимуть смачну їжу для наших захисників.

Багато смачних страв, багато цікавих людей-професіоналів, ярмарок від студентів, ярмарок тематичних виробів – все це 02 жовтня 2022 р. на території внутрішнього дворика Університету митної справи та фінансів м.Дніпро з 10:00 до 15:00.

Приходьте, підтримайте! Все, що зможемо обміняти на донати цього дня на цьому заході, буде направлено на покриття запиту від наших захисників.

Разом ми сила!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте