Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
10:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские мастера света получили престижные награды в США

Днепровские мастера света получили престижные награды в США

В США состоялась церемония награждения победителей престижнейшего 49-го Международного конкурса светового дизайна IES ILLUMINATION AWARDS, на котором очередными наградами была отмечена днепровская фирма «Экполайт».

Городской сайт регулярно рассказывает о новых проектах и достижениях днепровских мастеров света. Не прекратил «Эксполайт» воплощать в жизнь новые прекрасные проекты и во время войны. И в этом году уже был отмечен целым рядом престижных международных наград.

Почетный список достижений «эксполайтовцев» теперь пополнили и награды престижнейшего 49-го Международного конкурса светового дизайна IES ILLUMINATION AWARDS.

Основатель и арт-директор фирмы «Эксполайт» Николай Каблука поделился следующими эмоциями от этого приятного события:

«Запрошення нас на такі міжнародні урочисті події, коли маєш авторитет і представляєш країну — це завжди можливість для нас розказати правду, як вона є та подякувати всьому цивілізованому світу за підтримку. Я вирішив залишитися в Україні і записати промову, в якій було важливо донести світовій спільноті найголовніші слова і назвати речі своїми іменами — війна в Україні ще триває. Це несправедлива та жорстока війна тоталітарного світу проти демократичного.

Дуже зворушливо та цінно відчути щиру емоційну реакцію колег з різних країн на мої слова, що ще більше посилює відчуття підтримки від всього світу та віру у наше світле майбутнє. І я дуже радий, що зміг донести такій великій поважній професійній аудиторії, що Україна — країна сильних, сміливих, працьовитих та творчих людей. Я та команда Експолайт вдячні всім за підтримку. В ці часи кожна перемога важлива, і відзнака IES Awards — це перемога для України та українців.

В цьому році головну нагороду Award of Excellence отримав відомий Buddha Bar у Нью Йорку за винятковий внесок у мистецтво та науку світла. Приємно, що вже рік з моменту запуску цей ресторан залишається дуже успішним, і, до речі, з початком війни він вбраний у створений нами цифровий жовто-блакитний прапор.

Відзнаку Special Citation за видатний дизайн освітлення та використання освітлення як форми мистецтва, отримав парк Гурова — інноваційний проєкт у Маріуполі, в якому ми поєднали багато цікавих світлових фішок. Завдяки експериментам з скляними призмами та лазерами у доповненні з музикою ми створили хвилююче лазерне шоу над фонтаном, який відтворював відчуття знаходження під водою на дні моря. Ми віримо, що вже зовсім скоро ми відбудуємо його, і допоможемо стати ще прекрасніше!

Також не залишились без уваги та отримали відзнаку Award of Merit такі об’єкти:

- Dnipro Light Flowers та Бульвар Південний у Дніпрі;

- Проєкт “Трансформація крізь історію” на о.Хортиця;

- Синагога у Бабиному Яру, Київ;

Ще раз вітаю колег, команду та всю Україну з нашою спільною перемогою та продовжуємо робити нашу країну ще гарнішою та відомішою на весь світ, БО СВІТЛО НІКОЛИ НЕ ЗУПИНИТИ!».

Фото и видео со страницы Николая Каблуки.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Поползли слухи  (13.09.22 12:15): Мастера света щас восстанавливают электричество на освобождённых от оккупанта территориях.. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте