Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
13:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Игрок СК «Днепр-1» приносит победу сборной Украины

Игрок СК «Днепр-1» приносит победу сборной Украины

Вчера вечером наша сборная провела в Мёнхенгладбахе с местной «Боруссией» первый контрольный матч в ходе подготовки к квалификации на Чемпионат мира в Катаре и одержала победу 2:1. Решающим голом отметился полузащитник СК Александр Пихалёнок.

Для Александра это был первый матч за сборную, и о более ярком дебюте сложно было и мечтать! Он вышел на поле при счете 1:1 на 75-й минуте, а уже через семь минут принес сборной победу шикарным дальним ударом в угол ворот «Боруссии».

Нельзя не отметить прекрасную атмосферу на немецком стадионе, который весь был в цветах и флагах нашей страны. Вход для украинцев на игру был бесплатным.

Следующий матч сборная Украины проведет 17 мая с итальянским «Эмполи», а 18 мая – с хорватской «Риекой».

А накануне дебюта за сборную Александр Пихалёнок дал следующее интервью программе «Футбол Ньюс»:

«Про тренування у збірній

— Важко, бо навантаження великі. Але я мав змогу трохи тренуватися на базі «Руху», за що дуже вдячний, і прибув до збірної у 30-40 відсотках оптимальної форми. Зараз набираю кондиції і буду намагатися вийти на пік форми.

Думки не лише про футбол

— Ледь прокинувшись, беру телефон та дізнаюся, що відбувається у нашій країні. Ми готуємось до дуже важливого матчу проти шотландців. Він у нас в думках, і ми мріємо потрапити до Катару.

Про Борусію

— Борусія грає майже так само, як збірна Шотландії. За тією ж схемою. Тож, думаю, суперник той, що треба. Зрозуміло, що градус боротьби буде інший, але все одно ми будемо викладатись на всі 100 відсотків.

Про «Дніпро-1» та чемпіонат

— Так, «Дніпро-1» живий і чекає інформації про подальші дії від федерації щодо наступного сезону. Зараз війна, і мені здається, що в нашій країні взагалі не потрібно починати чемпіонат, поки вона не закінчиться. Це моя особиста думка. Навіть якщо буде ухвалено грати за кордоном, важко сказати, як це виглядатиме, які фінансові витрати потягне. Важко сказати.

Про єврокубки

— Ми прагнули до цього. Зіграти у єврокубках було нашою мрією, і ми хочемо, щоб вона здійснилася. Але зараз наші думки про те, що відбувається у країні. Війна – це катастрофа. Краще б вона закінчилася – а потім вже буде все інше».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте