Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
19:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

10,2 мільйони гривень – на підтримку військових Дніпропетровщини

10,2 мільйони гривень – на підтримку військових Дніпропетровщини

Понад два місяці фонд «Відродження регіону» допомагає захисникам України, лікарням і вимушено переміщеним особам. Благодійний фонд фінансується головним чином за рахунок компанії, профспілок підприємств ІНТЕРПАЙП та внесків небайдужих співробітників.

Допомагаємо найнеобхіднішим:

- Понад 3 мільйони гривень спрямували на допомогу військовим частинам та силам територіальної оборони. Закуповуємо запчастини та інструменти для ремонту вантажної техніки, колючий дріт для укріплень, генератори. А ще – рації, коліматорні приціли, квадрокоптери, планшетні комп’ютери і ноутбуки.

- Майже 5 мільйонів гривень витратили на екіпіровку та амуніцію. Головним чином це – бронежилети для наших захисників. Також закупили розгрузки, футболки, балаклави та іншу екіпіровку для мобілізованих працівників ІНТЕРПАЙП.

- 2 мільйони гривень – допомога у медичному забезпеченні лікарень і військових, зокрема мобілізованих працівників ІНТЕРПАЙП. Формуємо загальні аптечки для наших захисників, доставляємо медикаменти до військових частин і на передову. Закуповуємо препарати «штучної крові», знеболюючі, розхідники, перев’язувальні матеріали, а також додаткове обладнання для лікарень, які приймають постраждалих із зони бойових дій.

- 180 тисяч гривень склала гуманітарна допомога. Зокрема підтримка місцевих шелтерів та доставка європейських гуманітарних вантажів для медиків, укриттів та військових частин.

Віримо в ЗСУ і продовжуємо підтримувати військових Дніпропетровщини, що зараз боронять Україну на передовій!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте