Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
12:41

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Российские агрессоры бьют по Украине нашими же бывшими ракетами?

Российские агрессоры бьют по Украине нашими же бывшими ракетами?

Днепровский историк Юрий Фаныгин напомнил о том, что в свое время Украина передала стране-оккупанту около 600 ракет, которыми агрессоры, вероятно, обстреливают нашу страну сейчас.

Почти два месяца продолжается героическое сопротивление нашей страны россии. И каждый из этих дней несет ужас смертей, разрушений, ракетных обстрелов и круглосуточных завываний сигналов тревог.

Проклиная россиян, многие украинцы задаются вопросом: когда же у этих нелюдей закончатся ракеты?!

Как ни прискорбно это признавать, почти четверть века назад сама Украина внесла существенную лепту в укрепление ракетного потенциала нашего врага.

Вот что об этом эпизоде истории напомнил днепровский историк, сотрудник Днепропетровского исторического музея имени Яворницкого Юрий Фаныгин:

«56-ть днів…

Ми часто ставимо питання – коли у мордорі скінчаться ракети?

Але звідки їх стільки взялося?

Для історії:

Після того як Україна відломилася від статусу ядерної держави, в складі Збройних сил, все ще залишалося багато передового озброєння.

Серед яких були 19-ть стратегічних бомбардувальників Ту-160 (унікальних надзвуковий) та 23-и Ту-95МС, та сила силенна різних ракет

Більшу частину цієї армади ми знищили.

Але у 1999 році за нібито газові борги подарували мордору 8-м літаків Ту-160 та 3-и Ту-95.

Комусь здавалося, що вони не потрібні без’ядерній державі? Бо створені в рамках «Холодної війни» та здатні нести атомні боєголовки.

Але вони можуть нести й звичайні боєзаряди. Мало хто знає, що до цих літаків ми подарували 575-ть (за деякими даними 581) крилатих ракет Х-55 та Х-55СМ.

Повторюсь - майже шістсот ракет!

Дистанція дії ракети Х-55 – 2500 кілометрів з точністю до 100 метрів, а моделі Х-55СМ – 3500 кілометрів з точністю у 20 метрів.

Таким чином, кожна ракета здатна перетнути територію України за сходу на захід та ще повернутися у зворотному напрямі. (останнє дуже хотілося б).

Зараз вже не наші Ту-160, яких в ебанаріумі всього 16-ть, злітають чортзна-де, недосяжні для нашого ПВО та обстрілюють Українські міста і вбивають нас…

Газ, вуглеводні це зброя. Причому не у переносному значенні. А історичні помилки політиків це наше сьогодення....

Для загального уявлення:

Від Києва до москви – всього 800 кілометрів, а від Ужгорода теж не багато – 1500.

Навіть без ядерної зброї при наявності таких засобів та арсеналу на Україну ніхто б і ніколи не наважився нападати.

Ні сьогодні, ні у 2014 році.

Але такої техніки, на жаль, у нас вже ніколи не буде…

Чому ці ракети були та залишаються сучасними та чому їх важко збити?

"Ракета Х-55 оснащена автономною автокореляційною інерційною системою, що наводиться комплексною системою корекції траєкторії по рельєфу місцевості. Закладена в ракету перед пуском програма польоту містить еталонну цифрову карту місцевості за маршрутом. У процесі польоту бортова система управління БСУ-55 порівнює карту з реальними даними висотоміра і віддає за необхідності відповідне командне коригування курсу. Крім функцій Автопілота та Корелятора в БСУ-55 також закладено можливість виконання ракетних маневрів для Протидії перехопленню."

А ще ця гидота здатна летіти нижче 100 метрів перед влучанням у ціль, тобто стати повністю невидимою для ПВО. Саме тому ми вже бачили, як їх політ фіксували на смартфони та збивали ручними засобами ПВО.

Віримо в ЗСУ.

Слава Україні!».

К сожалению, миллионам украинцев приходится сейчас расплачиваться за недальновидность украинских политиков. И не только в вопросе, касающемся ракет…

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте