Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
16:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

После войны дома в Днепре будут строить по новым правилам

После войны дома в Днепре будут строить по новым правилам

Обязательным требованием в новых зданиях будет укрепленный подземный паркинг, который может служить надежным бомбоубежищем.

По такой модели уже полвека строят здания, например, в Израиле, который регулярно подвергается военным и террористическим атакам.

Об этом со ссылкой на заявление министра инфраструктуры Украины Александра Кубракова сообщили в группе «Архітектори міста Дніпро».

О разработке новых правил для строительства зданий в Украине Александр Кубраков сообщил следующее:

«Маємо завдання від Президента України будувати нову інфраструктуру, відновлювати міста та селища — тому вже працюємо у цьому напрямі.

Пам’ятаю, що більше як місяць назад я був у Харкові і обіцяв харків’янам та меру міста Ігору Терехову побудувати нову розв’язку в місті. Ми її обов’язково зробимо.

У Харкові наразі зруйновано майже 1300 житлових багатоповерхових будинків, 70 шкіл, 54 садочки, 16 лікарень. Аналогічного масштабу руйнувань зазнали й інші міста у зоні бойових дій.

Ми маємо точні дані щодо конкретних втрат — росія обов’язково платитиме для відбудови країни.

Матимемо можливість переосмислити та перезапустити життєдіяльність постраждалих міст. Досвід війни підтверджує, що проєктування нових будинків має відбуватися вже з укріпленим підземним паркінгом (на кшталт того, як це роблять у Ізраїлі), з використанням енергоощадних технологій. Зокрема про це були і є проєкти «Велике будівництво» та «Енергетична Незалежність» — про продумані рішення для розбудови сучасної захищеної України».

Отметим, что и до войны новые объекты в Днепре обязательно проектировались с паркингами. Но не всегда паркинги предлагались подземными и укрепленными.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте