Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
12:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Вакцинированная депутат в третий раз заболела COVID

Вакцинированная депутат в третий раз заболела COVID

Нардеп из Днепра Яна Зинкевич болеет ковидом уже в третий раз.

Лучше, чем в первый раз, но хуже чем во второй – так характеризует свой третий ковид парамедик Яна Зинкевич. Она только собиралась делать бустерную дозу, но не успела и заболела COVID.

«Ну що ж, ковід наздогнав мене втретє. Вперше хворіла в січні-лютому 2020, потім в жовтні 2020. Опісля вакцинувалась в березні та травні 2021 двома дозами. На днях планувала йти на третю дозу, адже тепер вона доступна для всіх - і на тобі, злягла знову(. Тепер десь два місяці чекатиму, щоб зробити третю. Вдома вже тиждень. Хворію досить важко. Навіть не було сил про це жесть написати. Легше ніж перший раз, коли лежала в лікарні, але в рази важче ніж вдруге. Контактів було надзвичайно багато, але це звичайна норма для політиків, тому не дивно що рано чи пізно організм здався (хоча протрималась між хворобами 1 рік і 3 місяці, і це дуже навіть непогано)», - поделилась Яна Зинкевич.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте