Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
08:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре создали военный клуб байкеров

В Днепре создали военный клуб байкеров

Многочисленная семья днепровских любителей мотоциклов пополнилась еще одним клубом - «Military Motorcycle Club «Patriots».

Отличие нового клуба «Патриот» в том, что он объединяет байкеров с военным опытом – ветеранов вооруженных сил, АТО и действующих военных. Инициатором создания нового клуба стала Виктория Паламарчук – старший ординатор травматологического отделения Военно-медицинского клинического центра Восточного региона, базирующегося в Днепре.

14 октября в честь своего дня рождения «Военный клуб байкеров «Патриот» устроил красочный мотопробег. О том, как это было, сообщает armyinform.com.ua.

«Мета створення нового клубу — формування когорти однодумців, які прагнуть поширювати у мотоспільноті та суспільстві цінності, що стали для них філософією життя. Патріотизм, бойове братерство, взаємодопомога, дисципліна — ці поняття і цінності для людей, які пройшли крізь війну, зазвичай мають більший і глибший сенс, ніж для тих, хто її не бачив.

За словами Вікторії Паламарчук, її чотирирічний досвід спілкування у широкому колі залучених до байкерського руху показав, що є потреба створення саме військового мотоклубу, члени якого говоритимуть між собою однією мовою та будуть готові підтримати й допомогти одне одному не тільки у межах улюбленого хобі, а й у будь-якій життєвій ситуації.

Вона розповідає, що захоплювалася мотокультурою з дитинства. Слідуючи за своєю мрією, у 2018 році почала мандрувати країною на власному байку Yamaha Drag Star 400, нині щодня приїздить на службу на мотоциклі Yamaha Midnight Star з об’ємом двигуна у 1000 кубічних сантиметрів — це потужний і швидкий апарат. Мотоциклом також їздила і на ротації у військовий госпіталь у Маріуполі.

Ця поїздка, напевно, і визначила необхідність створення мотоклубу для військових.

«Напередодні ротації я була у відпустці і брала участь у мотопробігу. Під час обговорення планів щодо майбутніх заходів я сказала, що не зможу взяти у них участь, адже їду на тривалий час виконувати завдання. Коли один з хлопців запитав: чи можу я під якимось надуманим приводом відмовитися від ротації на фронт — мене це шокувало», — згадує Вікторія.

— Мотоклуб — це про транспорт чи про щось більше?

— Для себе вирішила, що мотоцикл — це мій стиль життя, це відчуття свободи, яке дарує байк. Це можливість залишити позаду весь негатив — все, що було за день. Коли ти їдеш дорогою, все прожите залишається десь там, позаду.

Коли почала спілкуватися з іншими хлопцями й дівчатами, які також їздять на байках, то побачила, що нас, військових, там не дуже розуміють. Люди живуть іншим життям. Популярними є ті, хто має чимало вільного часу та достатні фінансові можливості. У цьому середовищі військові представлені дуже обмежено, їх там мало знають. Хоча я вважаю, що військові заслуговують на більшу повагу.

Хотілося б об’єднати людей, яких пов’язує спільна ідея, які мають спільний погляд на життя, однакове розуміння поняття Батьківщини й знають, у чому полягає її захист. Люди, яких це об’єднує, мислять іншими категоріями та сповідують інші цінності, ніж цивільні.

Тому хочеться об’єднати патріотів, які служать або служили в армії, та знають, як це — захищати свою країну. Звісно, це мають бути люди, які люблять їздити на мотоциклах і для яких це є також стилем життя. Щоб вони були гідно представлені військовим клубом у мотосередовищі».

Отметим, что байкерский клуб такого формата создан впервые в Украине.

Фото - armyinform.com.ua.



Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.


рома  (18.10.21 15:25): и она уверена что делает что то полезное для общества! жертвы сми! Ответить | С цитатой
Погонщик красного КТМ_а  (18.10.21 11:32): А теперя красная зона... Ответить | С цитатой
Гость  (18.10.21 11:10): Зачем на людей взъелись комментаторы!? Всем люб не будешь! Лучше что бы они бухали и гранатами кидались, либо люди нашли себе занятие по кайфу, хобби, и получают удовольствие от жизни! Вы прежде чем осуждать, подумайте а кто вы!? Да именно вы!? Как живете именно вы? Какой вы человек? Ответить | С цитатой
Кризис  (18.10.21 11:00): Как много пены ... Ответить | С цитатой
Вася  (18.10.21 10:27): Когда катаются они, а стыдно тебе Ответить | С цитатой
.  (18.10.21 10:24): без шолому, шоб виглядати як Хірурґ? окей Ответить | С цитатой
356  (18.10.21 10:14): Клоуны и бездельники Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте