Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
14:33

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 12 августа

Криминальная хроника на 12 августа
1. 11 серпня п. р. близько 18.00 співробітниками управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Дніпропетровській області були затримані учасники злочинної групи з ознаками організованості у складі шести осіб, віком від 22 до 53 років. Зловмисники, з метою крадіжки нафти на території Магдалинівського району, вступили в злочинну змову та протягом 2006-2009 років з використанням спеціального обладнання здійснювали незаконне підключення до магістрального нафтопроводу «Лисичанськ – Кременчуг» ВАТ «Укртраснафта» та газового конденсату з трубопроводів «Украгазвидобування» АК «Нафтогаз України». В результаті проведення заходів в ході обшуків у зловмисників було вилучено: генератор, електрозварювальний апарат, шланги, свердла зі слідами сирої нафти, документи для транспортування нафти, транспортні засоби «ВАЗ-2108» та «TOYOTA YARIS», які використовувалися під час скоєння злочинів. Також у зловмисників співробітниками міліції вилучений газовий пістолет іноземного виробництва - «Маузер», який направлений до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. За даним фактом слідчим відділом Магдалинівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 185 ч. 4 Кримінального кодексу України («Крадіжка вчинена у великих розмірах»). П’ять зловмисників затримані за ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України. Іншому ж обраний запобіжний захід – підписка про невиїзд.

2. 11 липня п. р. о 17.20 в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків в м. Нікополь співробітниками сектору кримінальної міліції у справах дітей у 33-річного господаря було вилучено прекурсор «Ефедрин» вагою 12,25 гр., а також поліетиленовий пакет з 3300 пігулками із вмістом прекурсору «Псевдоефедрин» по 0,06 гр. загальною вагою 198 гр. Наразі за даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 311 ч. 1 («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання прекурсорів» ) Кримінального кодексу України. Зловмисник заарештований та утримується в ІТТ м. Нікополь.

3. 9 серпня п. р. о 01.30 до однієї з лікарень м. Кривий Ріг з проникаючим колото–різаним пораненням грудної клітини, а також алкогольним сп’янінням був госпіталізований чоловік. Постраждалим виявився 41-річний місцевий мешканець, який наступного дня помер у лікарні. Згідно акту судово–медичної експертизи, смерть останнього настала внаслідок проникаючого ножового поранення грудної клітини та живота з пошкодженням кровоносних судин, яке призвело до гострої крововтрати. За скоєння злочину співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Центрально–міського райвідділу Криворізького міського управління міліції була затримана раніше засуджена 39-річна співмешканка вбитого. Як було встановлено, 8 серпня п. р. близько 00.00 чоловік та жінка за місцем мешкання розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця кухонним ножем завдала постраждалому смертельні тілесні ушкодження. Знаряддя злочину у зловмисниці вилучено співробітниками міліції. Наразі за даним фактом слідчим відділом Центрально–міського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»). Зловмисниця затримана за ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу Укріїни.

4. 11 серпня п. р. близько 14.00 в ході проведення санкціонованого обшуку в одній із квартир по вул. К. Маркса м. Дніпродзержинська у 26-річного господаря оселі співробітниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Дніпродзержинського міського управління міліції була вилучена психотропна речовина «Первітин», сухою вагою 0, 187 гр. Наразі за даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 307 ч. 2 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте