Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
05:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

22 червня у Дніпрі перекриють частину проспекту Яворницького

22 червня у Дніпрі перекриють частину проспекту Яворницького

22 червня, з 15:00 до 17:00, буде перекрито проїзну та пішохідну частини проспекту Дмитра Яворницького в обох напрямках від вул. Андрія Фабра/вул. Юліуша Словацького до вул. Воскресенської.

У зв’язку з цим внесено зміни у роботу громадського транспорту.

1) Електротранспорт:

- призупиняється рух трамваїв № 1 (к) і тролейбусів № 1 та № 4. Тролейбуси № «А», № «Б» курсуватимуть зміненим напрямком: пл. Соборна – просп. Гагаріна – вул. Титова – вул. Робоча – просп. Пушкіна (до вул. Андрія Фабра) – вул. Леваневського – Залізничний вокзал – просп. Дмитра Яворницького – вул. Шмідта – вул. Робоча – вул. Титова – просп. Гагаріна – пл. Соборна.

2) Автобусний транспорт:

- маршрути № 87-А, № 113, № 118 у напрямку площі Героїв Майдану — об'їзд від просп. Пушкіна через вул. Святослава Хороброго, вул. Воскресенську до просп. Дмитра Яворницького і далі за маршрутом;

- маршрут № 157-А у напрямку площі Героїв Майдану — об'їзд від просп. Дмитра Яворницького через Андрія Фабра, вул. Старокозацьку, вул. Воскресенську до просп. Дмитра Яворницького і далі за маршрутом;

- маршрути № 101-А, № 146-А у напрямку площі Героїв Майдану — об'їзд від просп. Дмитра Яворницького через Андрія Фабра, вул. Святослава Хороброго, вул. Воскресенську до просп. Дмитра Яворницького і далі за маршрутом;

- маршрути № 87-Б, № 101-А, № 113, № 118, № 146-Б, № 157-А у напрямку вул. Андрія Фабра — об'їзд від просп. Дмитра Яворницького через вул. Воскресенську, вул. Набережна Січеславську, вул. Юліуша Словацького до просп. Дмитра Яворницького і далі за маршрутом.

Зміни пов’язані з будівництвом метрополітену. Прохання до мешканців враховувати інформацію щодо руху, плануючи пересування містом.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Злюка  (22.06.21 13:23): В очередной раз радует обилие пешеходных улиц в центре. Відповісти | З цитатою
ursula  (22.06.21 11:58): дублируйте старые названия улиц, так народ хоть быстрее выучит, а то ни фига не понятно, где эти фабры, словацкие и воскресенские Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті