Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
21:00

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре откроются две интереснейшие выставки

В Днепре откроются две интереснейшие выставки

27 марта в Днепровском Доме искусств (ул. Философская, 23) откроется выставка скульптур Алексея Леонова, а во Всемирный день смеха, 1 апреля, - выставка карикатур Виктора Родионова.

Несмотря на ужесточение карантина в Днепре, культурные и музейные учреждения города продолжают принимать посетителей – разумеется, с соблюдением всех правил и норм.

Поэтому Дом искусств приглашает всех днепрян на две новые экспозиции.

Уже завтра, 27 марта в 12 часов в Доме искусств откроется персональная выставка скульптора Алексея Леонова «По зову сердца». Вход на открытие выставки – бесплатный!

О ней в Доме искусств рассказывают следующее:

«Визначаючи своє творче кредо, автор сказав: «Краса є нічим незнищенною основою життя в усіх світах. Моя творчість – це вираження прагнення до краси». За словами автора виставки Олексія Леонова, концепція його творчості полягає в «об’єднанні людей на фундаменті вічних цінностей, вищих прагнень людського духу».

Понад 150 персональних виставок Олексія Леонова відбулися упродовж 2005 – 2020 років. Географія його робіт вражає: Україна, Білорусь, Росія, майже всі країни Європи, США, Канада, Південна Америка, Киргизія, Узбекистан, Індія, Китай, Монголія, Японія та ін. Роботи скульптора знаходяться більш ніж в 50 містах світу, на всіх континентах Землі.

Мистецтво Олексія несе яскраво виражений позитивний заряд, сприяє зближенню народів, надсилає людину до духовно-етичних ідеалів, несе особливо необхідну в цей час енергію гармонії та миру. Весь його творчий шлях присвячений завданню втілити у форму вищі духовні устремління».

Выставка будет работать ежедневно с 11 до 20 часов – до 27 июня.

А 1-го апреля в этом центре горожан ждут на открытие персональной выставки карикатуриста Виктора Родионова «Весенняя палитра юмора». Вот что о ней рассказывают в Доме искусств:

«Першого квітня або як його називають День сміху, жартувати не просто можна, а й потрібно, при цьому скрізь і з усіма: друзями і колегами, з батьками і дітьми, знайомими і навіть з незнайомими людьми!

Наш Будинок мистецтв не забув про свято. 1 квітня о 16.30 ми запрошуємо вас на відкриття персональної виставки карикатур «Весняна палітра гумору» талановитого художника ВІКТОРА РОДІОНОВА.

Його роботи пройняті гумором, сатирою, веселістю, емоційні та дотепні. Пропонуємо вам знайти серед них ту, яка обов'язково змусить посміхнутися і подарує вам гарний настрій! Щоб бути здоровим, і, звичайно ж, жити якомога довше і краще, потрібно дотримуватися одного нехитрого і дуже приємного правила - сміятися і посміхатися якомога частіше і від душі, для свого здоров'я і довголіття».

Открытие выставки – в 16:30, вход – свободный.

Выставка карикатур будет экспонироваться до 24 апреля.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Серж  (26.03.21 12:22): вход – свободный, а на картинке "Вартiсть квитка 30 грн"... Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте