Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
13:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 20 июля

Криминальная хроника на 20 июля
1. 17 липня п. р. о 19.45 в одному з будинків по вул. Леніна с. Єленівка Магдалинівського району з проникаючими колото-різаними пораненнями грудної клітини був виявлений труп 51-річного господаря оселі. За скоєння злочину співробітниками Магдалинівського райвідділу міліції затриманий 43-річний раніше засуджений брат постраждалого. Як було встановлено, 17 липня близько 18.30 за місцем мешкання чоловіки розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухонним ножем завдав братові смертельні поранення. Наразі за даним фактом слідчим відділом Магдалинівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2. 18 липня п. р. о 16.45 до співробітників Красногвардійського райвідділу міліції м. Дніпропетровська від громадян надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Робочій відбувається бійка. На підлозі у квартирі з проникаючими колото-різаними пораненнями тулубу та переломом кісток черепу був виявлений труп 40-річного співмешканця 44-річної господарки оселі. Як було встановлено, 18 липня близько 15.00 у вказаному помешканні між постраждалим та 46-річним колишнім чоловіком господарки на ґрунті неприязних відносин та ревнощів виникла бійка, в ході якої останній кухонним ножем та молотком завдав жертві смертельні тілесні ушкодження. Наразі за даним фактом слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

3. 17 липня п. р. в одній із квартир по вул. Гідропарковій м. Дніпропетровска співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Ленінського райвідділу міліції у раніше засудженого 38-річного господаря оселі за гроші у сумі 50 грн. була проведена оперативна закупівля 0,25 г наркотичної речовини «Амфетамін». Також, додатково були вилучені 4,5 мл психотропної речовини «Первітин», 1 г порошкоподібної речовини, схожої на «Амфетамін», а також гроші у сумі 430 грн., здобуті злочинним шляхом. Наразі вилучені речовини направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

4. 18 липня п. р. біля входу до станції метро «Вокзальна» по пр. К. Маркса м. Дніпропетровська співробітниками Кіровського райвідділу міліції м. Дніпропетровська у раніше засудженого 46-річного чоловіка був вилучений стартовий пістолет калібру 9 мм. Згідно довідки науково-дослідного ескпертно-криміналістичного центру вилучена зброя визнана самозарядним гладкоствольним пістолетом, виготовленим шляхом внесення змін в конструкцію ствола стартового пістолета – короткоствольною вогнепальною зброєю, придатною для виконання пострілів патронами калібру 9 мм. Наразі за даним фактом слідчим відділом Кіровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

5. 19 липня п. р. о 14.45 в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків м. Кривого Рогу співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління у 43-річного господаря оселі вилучена наркотична речовина «Маріхуана» вагою 1 кг 554 г. Наразі вирішується питання про порушення за даним фактом кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Оглы  (27.07.09 04:01): О, Бахчисарай! Ответить | С цитатой
Артём Арсенович Бабаев  (23.07.09 14:23): Зачем мне брать пример с вас,убогих? Ответить | С цитатой
Оглы  (20.07.09 22:24): Бабаев!!! Начинай словоблудие! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте