Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
13:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На підприємстві Дніпромлин відсвяткували День працівника харчової промисловості України

На підприємстві Дніпромлин відсвяткували День працівника харчової промисловості України

Один з найбільших лідерів у галузі зернопереробної промисловості України підприємство “Дніпромлин” разом з хлібозаводами Дніпропетровської області відсвяткували День працівників харчової промисловості України , який вже традиційно у нас святкують 18 -го жовтня з 1995 року.

Вранці, з нагоди професійного свята на кожному з підприємств відбулися урочисті збори на яких за особливі трудові заслуги, високі досягнення, віданність і вклад в ровиток хлібопекарської промисловості країни , більш ніж 450 працівників були нагородженні почесними грамотами і грошовими преміями.

Ввечері, під час святкування, директора хлібозаводів області висловили свої поздоровлення і вдячність працівникам , надію на те, що і надалі підприємства будуть стабільно забеспечувати населення найважливішим у кожній оселі продуктом - хлібом, свіжим і якісним , повсякчас удосконалюючи свою працю і досягаючи поставлених цілей.

Генеральний директор ТОВ “ Дніпромлин” Єрьоменко П.В. зазначив, що не зважаючи на непрості часи для нашої країни , підприємство є і буде надійним партнером і постачальником якісної сировини для кожного хлібозаводу і гарантує забеспечення усіх необхідних умов праці для своїх працівників. Адже Дніпромлин — це не тільки особливо важливий стратегічний об'єкт для країни , але й багаторічний досвід професіоналів , висока якість продукції та міцні і чесні партнерські стосунки.

Свято пройшло у надзвичайно теплому і дружньму колі трудових коллективів . Бажаємо прцівникам харчової промисловості і надалі не втрачати жагу до створення нових шедеврів у хлібопекрській галузі для українських сімей!




Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте