Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 05 мая 2024
06:38

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Від місцевих виборів залежить, куди підуть кошти дніпрян – на благі справи або в чиїсь кишені», - Максим Курячий

«Від місцевих виборів залежить, куди підуть кошти дніпрян – на благі справи або в чиїсь кишені», - Максим Курячий

Ставка виборів - місцевий бюджет.

Саме цим можна пояснити «пекельний забіг» на цьогорічних місцевих виборах України. Такого дійсно ще не було. Що відбувається? Максим Курячий, голова передвиборчого штабу політичної партії «Європейська солідарність» в Дніпропетровські області, пояснює досить просто:


«На цих виборах дуже великі ставки. Дивіться, в країні відбулася реформи децентралізації. Що це означає? Це величезна повноваження «спущені» з Києва сюди, на місця. В обласні ради, міські, в ОТГ. А разом з повноваженнями спущені величезні фінансові ресурси, - каже він. – Ці гроші мають слугувати діяльності тієї чи іншої громади. Дніпра, Кам'янського, Павлограду, Синельникова, Кривого Рогу, іншим містам, селам і селищам області. І від того, кого оберуть люди, буде залежати ефективність використання цих народних коштів. Тобто, чи будуть вони йти на добрі справи, або осідати в чиїсь кишенях. Завдання нашої команди – не допустити другого варіанту. Я пишаюся нашою потужною командою. Я пишаюся тим, що в нашій команді величезна кількість професіоналів. Вчителів, лікарів, волонтерів, учасників АТО, ветеранів бойових дій. І я точно знаю, що ці люди не дадуть жодному чинуші на місцях вкрасти хоч одну народну копійку», - переконаний Максим Курячий.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте