Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 01 мая 2024
16:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Несколько пояснений к статье «Поджог подкрался незаметно»

Несколько пояснений к статье «Поджог подкрался незаметно»
У зв’язку з публікацією в газеті «Левый берег» № 55 за 12 червня 2009 р. статті «Поджог подкрался незаметно», повідомляємо наступне.

На теперішній час робота по розслідуванню трагедії у залі гральних автоматів «Метро – Джекпот» активно продовжується. Створена оперативно-слідча група у складі найбільш професійно підготовлених співробітників, хід роботи якої щоденно заслуховується особисто начальником ГУМВС в області генерал-майором міліції Науменком А. В. Порушені дві кримінальні справи. Перша – за статтею 270 ч. 2 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, яке спричинило загибель людей), друга – за статтею 194 ч. 2 (Навмисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу, яке спричинило загибель людей).

В ході слідства вже встановлено, що причиною пожежі стала наявність легкозаймистої рідини у районі осередку займання, а наслідком порушення правил пожежної безпеки – загибель та травмування людей. Саме за це й притягується до відповідальності керівник вищевказаного закладу.

ГУМВС в області відпрацьовується низка версій. В ході цієї роботи затримані підозрювані особи, у тому числі й за скоєння інших злочинів.

Згаданий в публікації газети «Левый берег» «наркоман «со стажем» и постоянный посетитель игорных заведений» дійсно затриманий. Головним управлінням перевіряється його причетність до скоєння вказаного злочину, вина не доведена.

У разі отримання в подальшому нової інформації про хід розслідування, відділ зв’язків з громадськістю повідомить про це населення через ЗМІ.

Розкриття вказаного злочину знаходиться на особистому контролі Міністра внутрішніх справ та начальника ГУМВС в області.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


123456  (15.06.09 10:05): Понятное дело, что все казино белые и пушистые. И наказали их незаконно. За соответствующую мзду может оказаться, что причина возгорания - энергетические возмущения при столкновении Земли со своей осью. Ответить | С цитатой
Ден  (12.06.09 23:50): User, Ви повний БОВДУР! Ответить | С цитатой
ValeriyK  (12.06.09 16:07): Ты смотри какие молодцы служба PR..комментируют все, поддерживают связи с общественностью... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте