Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
08:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпрі відкривають школу з поглибленим вивченням IT та іноземних мов

У Дніпрі відкривають школу з поглибленим вивченням IT та іноземних мов

Міжнародна Комп'ютерна Академія ШАГ в минулому році відкрила 2-ві ліцензовані загальноосвітні школи нового формату «IT STEP School» у Львові та Києві. Тепер IT-школа відкривається і у Дніпрі. Вона перейняла 20-річний досвід Академії ШАГ в сфері IT-освіти та впровадила його в систему середньої освіти.

Це школа майбутнього! Тут будуть вивчати географію в 3D окулярах, всі підручники помістяться в планшеті, а домашніх завдань зовсім не буде. За адресою пр-т Пушкіна, 59 відкриється IT STEP SCHOOL - ліцензована перша в Україні інноваційна школа з поглибленим вивченням IT та іноземних мов.

IT STEP SCHOOL - частина великої родини Комп'ютерної Академії ШАГ, яка вже 20 років змінює підхід до освіти в Україні і світі. ШАГ - це 125 000 випускників, 57 000 студентів, 20 країн і 95 філій, 4 університети та 8 інноваційних шкіл! "Досвід показує, що 90% шкільних знань забуваються в дорослому віці. А останні 10% ніяк не допомагають у працевлаштуванні. Середня освіта ніяк не сприяє досягненню успіху. Саме тому в програмі IT STEP School робиться акцент на розвиток мислення, Soft Skills (особистісні навички), бізнес-навичок, іноземних мов і знання IT - незамінні якості сучасної людини" , - підкреслюють розробники.

В IT STEP School для кожного учня готують індивідуальний планшет і комп'ютер, а також обов'язкове вивчення двох іноземних мов: англійської, китайської, німецької або іспанської на вибір. Тут обладнають сучасну лабораторію фізики і хімії. Учням не потрібно буде тягнути ранці з важкими підручниками, вони всі помістяться в планшет, а батькам - перевіряти домашні завдання, завдань просто не буде. Та й стежити за успіхами дитини можна буде онлайн - за допомогою електронного сервісу аналітики відвідування та успішності MyStat.

"Унікальна концепція інтегрованих уроків дає можливість щодня застосовувати практичні знання, отримані на одному предметі, в рамках іншого. Знання з фізики застосовуються в робототехніці. Математики - в програмуванні. Географії в 3D дизайні, - пояснюють в школі. - Все це дозволяє IT STEP SCHOOL викладати стандартні шкільні предмети на якісно новому рівні з дотриманням вимог Міністерства Освіти ".

Уже рік IT STEP SCHOOL працюють в Києві і Львові. За цей час програма школи показала, як технології можуть змінити процес навчання. В першому наборі до школи в Дніпрі залишилося зовсім мало місць і класи майже заповнились. Дізнатися більше та встигнути зареєструвати дитину можна онлайн.

Або в звернувшись до приймальні Академії ШАГ:

пр-т Дмитра Яворницького, 101

(098) 909-88-08

(073) 797-88-08

(099) 600-66-77

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте