Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 01 мая 2024
18:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Историко-культурный фестиваль «Мамай-fest» в Днепродзержинском музее истории города

Историко-культурный фестиваль «Мамай-fest» в Днепродзержинском музее истории города
mamayfest.at.ua
3-6 червня у Дніпродзержинському музеї історії міста під патронатом міського голови Ярослава Корчевського проходитиме ІІ історико-культурний фестиваль «Мамай-fest».

Про це повідомила директор Дніпродзержинського музею історії міста Наталія Буланова на брифінгу, який відбувся у приміщенні музею за участю міського голови.

За програмою фестивалю 3 червня відбудеться презентація виставки Ореста Скопа «Козак Мамай», відкриття виставки «Запорізьке козацтво у сучасному мистецтві», виступ фольклорного гурту «Арт-вертеп».

У наступні дні фестивалю відбудеться свято української вишиванки за участі майстринь народної творчості, зустріч з мамаєзнавцем Станіславом Бушаком, концерт кобзарського співу Тараса Компанійченка, підведення підсумків конкурсу дитячої творчості «Козак Мамай та його пісня».

У рамках фестивалю відбудеться презентація історико-художнього видання «Кам'янські етюди в стилі ретро», літературні вечори. В останній день фестивалю, 6 червня передбачено відкриття на площі біля музею скансену — музею просто неба, де пройде свято «Зливана каша», конкурс гуморесок «Кам'янський бурлеск».

За словами Ярослава Корчевського, фестиваль «Мамай-fest», який проводиться у місті з 2008 року, є одним із найбільш масштабних інноваційних проектів Дніпродзержинського музею. Він високо оцінив роботу музею по збереженню духовної спадщини народу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте