Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 01 мая 2024
23:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 2 июня

Криминальная сводка на 2 июня
1. 30 травня о 15.45 до травматологічного відділення однієї з лікарень м. Дніпропетровська з вогнепальним дробовим поранням голені та стегна правої ноги госпіталізована 59-річна пенсіонерка. Жінка повідомила співробітникам Дніпропетровського райвідділу міліції про те, що зазначені тілесні ушкодження з мисливської рушниці під час виниклої сварки їй завдав 55-річний сусід. Як було встановлено, 30 травня о 13.15 сусід постраждалої з мисливською рушницею вийшов на город свого домоволодіння, та не побачивши жінку, зробив постріл в бік куща, внаслідок чого ненавмисно завдав пенсіонерці вищевказані тілесні ушкодження, але почувши крики пенсіонерки, викликав медичну допомогу. Наразі за даним фактом слідчим відділом Дніпропетровського райвідділу міліції вирішується питання про притягнення затриманого до адміністративної відповідальності за ст. 174 та за ст. 190 КУпАП.

2. 31 травня п. р. о 15.00 біля одного з будинків по вул. Миру м. Дніпродзержинська у непрацюючого 30-річного місцевого мешканця співробітниками Заводського райвідділу міліції вилучений стартовий пістолет калібру 9 мм. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру даний пістолет є гладкоствольною зброєю, виготовленою шляхом внесення змін в конструкцію ствола стартового пістолета та відноситься до категорії короткоствольної вогнепальної зброї, придатної до виконання пострілів патронами калібру 9 мм. Наразі за даним фактом слідчим відділом Заводського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 263 ч. 1 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

3. 31 травня п. р. о 22.30 в одному з будинків с. Лошкарівка Нікопольського району з саднами обличчя та тулубу був виявлений труп жінки. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалою є 49-річна господарка оселі. Згідно акту судово-медичної експертизи, смерть останньої настала внаслідок перелому ребер, забиття внутрішніх органів, а також гострої крововтрати. За скоєння злочину співробітниками Нікопольського міського відділу міліції затриманий 46-річний чоловік вбитої. Як було встановлено, 31 травня о 20.30 за місцем мешкання зловмисник перебував в стані алкогольного сп’яніння та на ґрунті ревнощів руками і ногами завдав дружині смертельні травми. Наразі за даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 КК України (Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть).

4. 1 червня п. р. о 18.20 в одній із квартир на ж/м Тополя-1 у м. Дніпропетровську з колото-різаним пораненням шиї був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 51-річний господар оселі. За скоєння злочину співробітниками Бабушкінського райвідділу міліції затримана 40-річна зведена сестра вбитого. Як було встановлено, 1 червня близько 17.00 за місцем спільного мешкання між зловмисницею та постраждалим виникла сварка, внаслідок якої сестра кухонним ножем завдала брату смертельні поранення. Знаряддя злочину – вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом Бабушкінського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 КК України (Навмисне вбивство).

5. 1 червня п. р. о 03.35 в одному з будинків по пров. Юннатів м. Дніпродзержинська з саднами голови та різаною раною шиї був виявлений труп жінки. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалою є 70-річна господарка оселі. За скоєння злочину співробітниками Дніпровського райвідділу міліції затриманий 21-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 31 травня близько 23.00 зловмисник з метою заволодіння грошима постраждалої зайшов до її домоволодіння, де уламком металевої труби завдав жінці декілька ударів по голові, після чого кухонним ножем перерізав їй горло та викрав її особисте майно: ТВ-тюнер, DVD-програвач, електричний ліхтарик та гроші у сумі 1312 грн. Наразі за даним фактом слідчим відділом Дніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 2 п. 6 КК України (Навмисне вбивство з корисливих мотивів).

6. 28 квітня п. р. в одній із квартир м. Кривий Ріг був виявлений труп жінки. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Жовтневого райвідділу міліції затриманий раніше засуджений 28-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 25 квітня п. р. о 00.20 зловмисник, з метою заволодіння грошима, відкривши вхідні двері ключем, який раніше викрав у вбитої, зайшов до її помешкання. Після цього сокирою декілька разів завдав смертельні удари постраждалій в область голови та заволодів її грошима у сумі 5000 грн. та 1000 доларів. За даним фактом слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції м. Кривого Рогу порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 КК України (Навмисне вбивство).

7. 1 червня п. р. о 14.20 в ході проведення санкціонованого обшуку в одній із квартир по вул. Фрунзе м. Дніпродзержинська співробітниками управління боротьби з організованою злочинністю у раніше засудженого 43-річного господаря оселі, директора одного з приватних підприємств, вилучена наркотична речовина «Маріхуана» вагою 6 кг 797 г. Наразі за даним фактом слідчим відділом Баглійського райвідділу міліції м.Дніпродзержинська вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 ч. 3 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Gorod.dp.ua на Facebook.


dobroscoc  (03.06.09 13:17): Сообщение для раздумий, а может и для действий ментам
На "Айсберге" это рыба есть оружие и много, даже автомат, вот какая охрана стоит на страже, которая имет разрешение только на газовый пистолет, а родственники сидели по ст.121 ч.1 (тяжкие телесные)...
Ответить | С цитатой
Стас  (03.06.09 08:01): а метки прямо таки сказать завлекающие Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте