Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 01 мая 2024
18:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК"ДнепрАЗОТ" - БК"Ферро" 101:116

БК
14 травня 2009 року
Арена СК "ПЕРЕМОГА"

Швидкий баскетбол у виконанні обох суперників з мінімальним часом на проведення атак, зумовив досить високу результативність гри. Але високий відсоток влучань, особливо з далекої відстані, дозволив запоріжцям спочатку трохи відірватися в рахунку, а по ходу другої чверті довести свою перевагу до 21 очка. Особливо дошкуляли дніпродзержинцям своїми влучаннями Кондрусевич і Фонтенет, які невмолимо карали "ДніпроАЗОТ" за найменші похибки у захисті. І якби не два поспіль триочкові влучання Берхіна під завісу першої половини зустрічі, інтрига у матчі могла згаснути остаточно.

У третій чверті азотівці вирівняли гру і кілька разів спробували наблизитися до суперників у рахунку, але "Ферро" всякий раз відповідав ударом на удар, утримуючи досить комфортну перевагу у рахунку. Ще один ривок дніпродзержинців у заключній чверті дозволив їм наблизитися до суперника на відстань у 8 очок, однак запоріжцям, хоча й не без деякої допомоги арбітрів, все ж вдалося відстояти свою перевагу. До того ж "Ферро" показав просто фантастичний відсоток влучань з лінії штрафних – 29 з 30-ти (!), що зламало останні надії азотівців.

Загалом, настрілявши за гру аж 217 очок, суперники спільними зусиллями встановили рекорд результативності поточного сезону, набираючи в середньому п’ять з половиною очок за хвилину! Не дивно, що аж по шість гравців з кожної команди перейшли межу у 10 очок, а Габранс відзначився "дабл-даблом". Запоріжці зробили впевнений крок до фіналу за п’яте місце, але навряд-чи "ДніпроАЗОТ" погодиться з таким розвитком подій і зустріч 17 травня обіцяє бути ще більш захопливою.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

фото: bcazot.com

фото: bcazot.com

фото: bcazot.com
 

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте