Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
18:52

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Термінове звернення голови Дніпропетровської облради

Термінове звернення голови Дніпропетровської облради

Шановні жителі Дніпропетровської області!

Зараз велика кількість людей повертається з трудової міграції з країн ЄС. Нам потрібна координація з вами у питанні організації зустрічі цих громадян. Дніпропетровська область готова забрати своїх жителів, які в останню добу перетнули кордон наземним транспортом.

Втім, нам необхідно знати про цих людей. Я звертаюся до всіх, хто володіє інформацією. Нам необхідний контакт і дані про кожну людину, хто сьогодні їде з країн ЄС. Ми готові вислати за людьми транспорт і доставити додому з проходженням усіх діагностичних процедур і визначення режиму карантину.

З сьогоднішнього дня транспорт Дніпропетровської області стане на постійне чергування у Києві, звідки організовано буде готовий забирати людей. Крім того, ми просимо всіх, хто повернувся у недавньому минулому з-за кордону, зв'язатися з нами або зі своїми місцевими радами або меріями і повідомити, звідки ви приїхали, надати інформацію про своє самопочуття.

Гаряча лінія: 0800 500 474

У будь-якому випадку, всім, хто повернувся у найближчі дні з країн ЄС, необхідно виконати режим карантинної самоізоляції. Утримайтеся від походів в магазин і громадські місця, попрохайте сходити за продуктами родичів або сусідів.

Місцева влада готова забезпечити адресну доставку продуктів до будинків. Режим самоізоляції - найважливіше, що в цей момент можна зробити в інтересах життя і здоров'я всього регіону.

Нагадаю, що за минулу добу в одній тільки Італії померло близько 800 чоловік. Це гірка ціна помилок у питанні самоізоляції. Ми також просимо сусідів і родичів тих громадян, що повертаються, інформувати владу про дотримання ними режиму карантину.

Святослав Олійник, голова Дніпропетровської обласної ради

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте