Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 01 мая 2024
17:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 15 апреля

Криминальная сводка на 15 апреля
clan-bf.clan.su
1. 14 квітня п. р. о 09.50 до чергової частини Баглійського райвідділу міліції м. Дніпродзержинська від громадян по телефону надійшло повідомлення про те, що в 20 метрах від прохідної одного з ТОВ м. Дніпродзержинська горить автомобіль, який внаслідок пожежі буз знищений. При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи Баглійського райвідділу міліції було встановлено, що внаслідок пожежі загинув 58-річний мешканець м. Дніпродзержинська, слюсар даного товариства, який покінчив життя самогубством, облившись легкозаймистою речовиною та підпаливши себе в своєму автомобілі. Як вдалося встановити, чоловік раніше висловлював своїй жінці наміри накласти на себе руки та повідомив їй, що спалить себе разом з автомобілем у зв’язку з важким життям та грошовою заборгованістю перед одним з банків. Наразі за даним фактом проводиться дослідча перевірка.

2. 14 квітня п. р. близько 19.00 в одному з будинків по вул. Мануільського співробітниками карного розшуку Новомосковського міського відділу міліції вилучений пістолет іноземного виробництва "Вальтер", калібру 9 мм., який належить тимчасовому 48-річному мешканцю м. Маріуполя. Наразі за даним фактом слідчим відділом Новомосковського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

3. 14 квітня п. р. співробітниками відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Центрально-Міського РВ м. Кривого Рогу в ході заходів, спрямованих на перекриття каналів надходження наркотичних засобів до регіону та ліквідації лабораторій по виготовленню наркотиків, була проведена контрольована поставка «макової соломки» з Кіровоградської області. В результаті цих дій була виявлена та ліквідована підпільна лабораторія з виготовлення наркотичного засобу «опій», яка була розташована у квартирі раніше сім разів засудженого 59-річного місцевого мешканця. В ході проведення санкціонованого обшуку помешкання у хазяїна було виявлено та вилучено 10,6 кг «макової соломки», прекурсори, 16 мл «опію», 1 л екстракту опію, а також кустарні прилади для виробництва наркотичної речовини. Також, в результаті вказаних дій був перекритий канал надходження наркотичної сировини на Дніпропетровщину з Кіровоградської області. Наразі проводяться подальші заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до незаконного обігу наркотиків.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1515  (15.04.09 18:39): А еще сегодня, только в 1912 году утонул Титаник Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте