Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
16:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 14 апреля

Криминальная сводка на 14 апреля
pointclub.ru
1. 10 квітня п. р. о 19.45 в одному з будинків с. Дубове Верхньодніпровського району з саднами обличчя та тулубу був виявлений труп жінки. Згідно висновку судово-медичної експертизи, смерть останньої настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми та крововиливу під оболонку головного мозку. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалою є 21-річна господарка оселі. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Верхньодніпровського райвідділу міліції затриманий 19-річний співмешканець вбитої. 7 квітня близько 22.00 молодик та дівчина розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками та ногами по голові завдав жертві смертельні удари. Наразі за даним фактом слідчим відділом Верхньодніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 КК України (Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть).

2. 13 квітня п. р. близько 16.00 до чергової частини Широківського райвідділу міліції з заявою звернувся 41-річний мешканець м. Кривий Ріг. Чоловік повідомив про те, що в ніч на 3 квітня біля одного з барів, розташованого в смт. Широке, невідома особа незаконним шляхом заволоділа його автомобілем. При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку Широківського райвідділу міліції затриманий непрацюючий раніше засуджений 23-річний місцевий мешканець. Наразі автомобіль повернутий власникові співробітниками міліції.

3. 13 квітня п. р. співробітниками сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Дніпропетровського міського управління міліції зібраний матеріал відносно трьох посадових осіб Дніпропетровської міської ради, двоє з яких є представниками керівної ланки. Вказані особи 13 квітня п. р. вимагали та отримали хабар у сумі 4000 доларів США від одного з приватних підприємців за відкликання позовної заяви за цивільною справою щодо права власності на земельну ділянку, яка знаходилась у провадженні одного з районних судів міста. Прокуратурою Дніпропетровської області порушена кримінальна справа за ст. 368 ч. 2 КК України (Отримання хабара). Один із зловмисників затриманий. Відносно двох інших обраний запобіжний захід – підписка про невиїзд.

4. 13 квітня о 20.30 в ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку Дніпровського райвідділу міліції м. Дніпродзержинська біля одного з будинків по бульвару Будівельників у 41-річного місцевого мешканця вилучена граната "РПГ-40" з запалом. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена грата визнана вибуховим пристроєм промислового виготовлення. Наразі за даним фактом слідчим відділом Дніпровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Alex_The_Scorpio  (14.04.09 20:21): В очередной раз убеждаюсь, что 99% преступлений совершается под градусом Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте