Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 01 мая 2024
20:31

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 6 апреля

Криминальная сводка на 6 апреля
1. 29 березня п. р. о 15.50 до чергової частини Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління з однієї з місцевих лікарень надійшло повідомлення про те, що до лікарні госпіталізований 42-річний місцевий мешканець з діагнозом: перелом правих та лівих ребер, обширна підшкіряна емфізема, закрита травма живота, рана правого передпліччя та подряпини правих кінцівок. Постраждалий невдовзі помер у лікарні. За скоєння злочину співробітниками слідчого відділу Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління затриманий непрацюючий раніше засуджений 43-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 29 березня близько 01.00 в одному з будинків по вул. Армавірська м. Кривого Рогу зловмисник та постраждалий розпивали спиртні. Раптом між чоловіками в спальній кімнаті виникла сварка, внаслідок якої затриманий руками та ногами завдав жертві смертельні тілесні ушкодження. Наразі за даним фактом слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 КК України (Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть).

2. 31 березня п. р. близько 22.00 до співробітників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління від лікаря швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що до однієї з місцевих лікарень з проникаючим ножовим пораненням передньої черевної стінки, з ушкодженням печінки та алкогольним сп’янінням госпіталізований чоловік. Постраждалим виявився 28-річний місцевий мешканець. В ході перевірки співробітниками міліції було встановлено, що 31 березня о 19.45 біля одного з будинків по вул. Лісового, невідомий чоловік, в ході виниклої сварки з постраждалим у лівий бік черевної порожнини ножем завдав йому смертельне ножове поранення. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Довгинцівського райвідділу міліції затриманий непрацюючий раніше засуджений 23-річний місцевий мешканець. Наразі за даним фактом слідчим відділом Довгинцівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 1 КК України (Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень що викликали смерть).

3. 5 квітня п. р. близько 12.00 в ході проведення санкціонованого обшуку в одній із квартир по вул. Інтернаціоналістів м. Дніпродзержинська співробітниками карного розшуку Дніпродзержинського міського управління міліції у непрацюючого раніше засудженого 23-річного господаря оселі була вилучена наркотична речовина "Маріхуана", вагою 2,3 кг. Зловмисник зберігав наркотичну речовину з метою збуту. Наразі за даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

4. 29 березня п. р. о 15.35 з саднами голови та тулубу в одній із квартир по вул. Арма-вірській м. Кривого Рогу на підлозі в спальній кімнаті з саднами голови та тулубу був виявлений труп жінки. Згідно довідки судово-медичної експертизи, смерть постраждалої настала внаслідок гострої крововтрати, сочетаної травми грудної клітини та черевної порожнини з пошкодженням внутрішніх органів. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управ-ління за скоєння злочину затриманий непрацюючий, раніше засуджений 43-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 29 березня близько 01.00 зловмисник та постраждала роз-пивали спиртні напої. Раптом між чоловіком та жінкою виникла сварка, внаслідок якої затриманий на грунті раніше виниклих неприязних відносин руками, ногами та ніжкою від стільця завдав жертві смертельні тілесні ушкодження. Знаряддя злочину вилучено співробітниками міліції. Наразі за даним фактом слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 КК України (Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Me  (07.04.09 08:51): А может туда просто кинули ментов - вот и показатели срозу пошли?! Ответить | С цитатой
Igor  (06.04.09 22:29): Как видим, почти везде один и тот же сюжет - забухали и ... Ответить | С цитатой
ёпть  (06.04.09 20:49): По сводке видно, что работает только Кр.Рог и Днепродым.
Обл.центр видимо отдыхает.
Ответить | С цитатой
моня  (06.04.09 19:09): Жах! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте