Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
03:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Угроза срыва футбольного сезона в Украине миновала

Угроза срыва футбольного сезона в Украине миновала

Днепровский футбольный клуб «Перемога» отозвал судебные иски, которые грозили сорвать проведение Кубка Украины и чемпионата второй лиги.

Напомним, что этому клубу отказали в аттестации на старт в чемпионате второй лиги и Кубке страны, ФК «Перемога» после долгих разбирательств с Украинской ассоциацией футбола обратился с исками в суд. Городской сайт сообщал об этой истории, которая грозила сорвать сезон.

И вот подобная угроза миновала. «Перемога» отзывает судебные иски, поясняя этот шаг следующим образом:

«Футбольний клуб «Перемога» (Дніпро) повідомляє, що починає відзивати позови до УАФ до ПФЛ, у рамках одного з яких суд заборонив проведення жеребкування чемпіонату Другої ліги та Кубка України.

ПФЛ обійшло заборону Суду, просто призначивши розклад матчів на власний розсуд і розіславши календар по командам.

Таким чином, ми розуміємо, що у цьому сезоні нам вже не дадуть виступити у Другій лізі чемпіонату України, чого ми прагнули останній рік, і за для чого провели велетенський обсяг роботи.

Що стосується розіграшу Кубка України, то вже зараз відбувається колапс з цим турніром. УАФ про це відмовчується, просто переносячи дату жеребкування, але насправді, Суд заборонив жеребкування Кубка України. Таким чином, змагання просто може не початися у цьому сезоні.

Ми поважаємо інші клуби і розуміємо, що не можемо позбавляти футбольних вболівальників і самі клуби можливості стартувати у цьому престижному турнірі, а також за для збереження існування команди ФК «Перемога» та поваги до тренерського штабу, гравців, персоналу, вболівальників та підтримки розвитку спорту серед молоді, вирішили відкликати свій позов та заяву про забезпечення позову про заборону жеребкування Кубку України.

Головне, що ми довели чиновникам Української асоціації футболу та Професійної футбольної ліги, що вони не царі та пани Українського футболу, а відносини регулюються перш за все Законами України, а потім вже регламентами, статутами , правилами і тд.

До того ж ФК «Перемога» не є членом ПФЛ та не зобовязана діяти в рамках внутрішніх регламентних документів.

Отже, наш клуб збирається у цьому сезоні виступати на рівні аматорського чемпіонату України і повторити шлях до професійного футболу на наступний сезон.

Гадаємо, що у майбутньому ми знайдемо обопільне порозуміння із чиновниками УАФ задля розвитку футболу не тільки у Дніпрі, а і всієї країни».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте