Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
16:52

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Смешко: Втрата професіоналізму в органах влади давно загрожує національній безпеці і обороні

Смешко: Втрата професіоналізму в органах влади давно загрожує національній безпеці і обороні

Некомпетентність і втрата професіоналізму в органах державної влади у зв’язку із непродуманою системою політичних призначень у керівництво цих органів, зробили можливим такі спецоперації, як телеміст між телеканалами NewsOne та «Россия 1».

Про це заявив лідер партії «Сила і Честь» Ігор Смешко в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

«У демократіях є процедура політичних призначень. Але перед тим 99% позапартійних професіоналів (яким категорично заборонено займатися політикою) в держорганах захищають від цих політичних призначенців», — сказав Ігор Смешко.

Під час виступу він запитав, чи хтось бачив роботу створеного у Раді національної безпеки та оборони створено Національного комітету по кібер- та інформаційній безпеці?.

«Де у нас у Міністерстві оборони орган, який так само може вести спеціальні операції навіть на окупованій території, де фактично вже немає нашої присутності? Подібні інформаційні спецоперації треба переносити й на поле агресора», — наголосив лідер партії «Сила і Честь».

«Нещодавно мій приятель розказував, як в готелі в Брюсселі він увімкнув телевізор – CNN немає, є тільки європейський варіант ВВС і п’ять російських каналів на кшталт Russia Today. Вони транслюють точку зору країни-агресора і нас, Україну, представляють з позицій «громадянського конфлікту», — розповів Ігор Смешко і додав: «Втрата професіоналізму в органах державної влади у нас давно загрожує національній безпеці і обороні».
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте