Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 18 апреля 2024
10:04

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

За підтримки Юрія Берези знімуть фільм про психологічну підтримку та адаптацію українських ветеранів

За підтримки Юрія Берези знімуть фільм про психологічну підтримку та адаптацію українських ветеранів

Нещодавно творча студія «12-й кадр» розпочала розробку нового фільму «Бути», який присвячений психологічній підтримці захисників України після їх повернення зі Сходу.

Для реалізації проекту потрібні були кошти і «12 кадр» вирішив зібрати їх через одну із краудфандингових платформ. Вже за декілька днів всі необхідні кошти для створення сценарію були зібрані завдяки допомозі Юрія Берези.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала режисер студії «12 кадр» Катерина Стрельченко.

«Друзі, збір на сценарій фільму «Бути» на підтримку воїнів АТО закритий! Уся сума зібрана за три дні! Але по порядку. Вчора ввечері мені написали з краудфандингової платформи «Зміст»: «Катю, ви бачили? Хтось поклав 15 тис грн на ваш проект! Вітаю!». Подивилася - дійсно прийшли. Радіємо звісно. Хто? Шо? Невідомо. Через пару годин ситуація стала прояснятися, - виявилось, що нам допоміг Юрій Береза. Додзвонилася, вельми дякую, а він: «Так, давайте без перфоменсів, не перший ден ь знайомі. Знімайте фільм і на прем'єру запрошуйте!». Ну що сказати? Безмежно дякуємо усім, хто долучився до проекту. Ви - справжні! Юрію Березі особлива подяка. Щ е раз довів, що йому не байдужа доля наш их бійців», - написала Катерина Стрельченко.

Також Катерина Стрельченко додала, що раніше студія «12 кадр» неодноразово співпрацювала з Юрієм Березою. За його підтримки за останні роки було створено декілька фільмів про батальйон «Дніпро-1»: «Іловайськ. Лицарі неба», «Піски. Лицарі неба» і «Все буде Дніпро».

«Для нас, як для авторів, тема війна є дуже болючою і важливою, яка вимагає постійної ваги у суспільстві. В цьому році було вирішено реалізувати проект, націлений на допомогу захисникам після їх повернення зі Сходу, адже психологічна підтримка - це важливо в країні, де точиться війна. Герой фільму - учасник бойових дій, який після війни стояв на межі самогубства, але зміг побороти себе і готовий поділитися досвідом власного життя, щоб врятувати побратимів. Ми вдячні за допомогу Юрію Березі. Він вже неодноразово підтримував нас у зйомках попередніх фільмів про бійців. Саме це дало нам поштовх для подальшої співпраці», - додала режисер.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (9)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (5)

•  У Дніпрі різко впала ціна на ранню полуницю (5)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте