Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
11:33

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

ІНТЕРПАЙП презентував ко-брендинговий проект з Mascot та Музеєм українського живопису

ІНТЕРПАЙП презентував ко-брендинговий проект з Mascot та Музеєм українського живопису

13 грудня в Дніпрі в Музеї українського живопису промислова компанія ІНТЕРПАЙП презентувала ко-брендинговий проект «Промисловість надихає».


У межах проекту, ІНТЕРПАЙП спільно з українським брендом Mascot створили світшоти з модним промисловим принтом. Засновниця Mascot Марина Старікова розробила малюнок, який обігрує «Вогняний узор» - паттерн, створений на фасаді ІНТЕРПАЙП Сталі сучасним датсько-ісландським художником Олафуром Еліасоном.


“ Це перший проект, у якому ми співпрацювали з великою промисловістю. Побачивши фото продукції та виробництва ІНТЕРПАЙП, ми впевнились, що промисловість може надихати. Малюнок на світшоті – більше, ніж яскравий принт: це метафора перевтілення чогось буденного і невиразного, як вторинна сировина, металобрухт, на щось складне і довершене, як сучасні механізми”, - коментує Марина Старікова.


Цьогорічний календар ІНТЕРПАЙП також з'явився у колаборац ії. Укра їнський художник Ігор Куделін, резидент Музею українського живопису, зняв відбитки з трубно-колісної продукції та створив на їх основі картини для кожного місяця 2019 року.


“ Для мене як художника цікаво працювати з незвичними матеріалами. У проекті «Мистецтво крапки» я використовував шматочки губки, щоб створити абстрактні узори, а цього разу працював з металом. Здається, що цей матеріал дуже далекий від живопису, важкий і непластичний. Втім, знявши відбитки з продукції ІНТЕРПАЙП, я здивувався тому, як гармонійно вони вписались у мої картини. Красу можна знайти всюди: у простих лініях профільних труб, у благородному блиску залізничних коліс, у складній геометрії преміальних з'єднань”, - ділиться художник.


“ Подарунок – це перш за все емоції отримувача. Щороку ми створюємо сувеніри, які запам'ятовуються. У 2019 році ми вирішили підтримати українських дизайнерів та художників і довести, що промисловість – це також творчість. Екстер'єри сталеплавильного комплексу ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ стали основою для яскравого принта на світшоті ІНТЕРПАЙП, а відбитки труб та коліс перетворились на шедеври абстрактного живопису у календарі”, - зазначає Дмитро Кисилевський, директор з корпоративних відносин ІНТЕРПАЙП. – “Як велика промислова компанія, ми зацікавлені у формуванні здорової екосистеми навколо себе. Ми вдячні партнерам з Будь в UA . Маркет українських брендів та Музею українського живопису за допомогу з координації проекту. Подібні колаборації дозволяють нам розвивати локальну спільноту та підтримувати середній бізнес”.


На презентації проекту у Музеї українського живопису зібрались партнери та клієнти ІНТЕРПАЙП, відомі інста-блогери та представники преси. Журнал Woman виступив інформаційним партнером заходу.


ДОВІДКА:

ІНТЕРПАЙП – українська промислова компанія, виробник безшовних труб та залізничної продукції.

Серед клієнтів ІНТЕРПАЙП – нафтогазові компанії, будівельні групи, провідні машинобудівні підприємства, а також залізниці та вагонобудівні заводи Європи, Америки, Близького Сходу та СНД.

Продукція компанії постачається у більш ніж 80 країн світу через мережу торгових представництв на ключових ринках України, СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи.

Компанія входить до 10 найбільших у світі експортерів безшовних труб, а також є третім по розміру виробником цільнокатаних залізничних коліс. У 2017 році ІНТЕРПАЙП реалізував 767 тисяч тон трубної та колісної продукції.

У компанії працює 12 тисяч співробітників.

У 2017 році ІНТЕРПАЙП сплатив 1,89 млрд грн податків.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте