Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 19 марта 2024
11:34

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Рейдерське захоплення комбінату в Дніпропетровській області: заручники, постріли і пограбування

Рейдерське захоплення комбінату в Дніпропетровській області: заручники, постріли і пограбування

Маски, біти, загрози. Кулаки і залякування. Це не кадри з 90-х. У пгт. Царичанка група озброєних людей увірвалася на територію "Алкогольно-безалкогольного комбінату Дніпро" в 13:30, 10 серпня 2018р.

Про це повідомляли працівники комбінату.

Спочатку невідомі в камуфляжі і зі зброєю практично вибили ворота підприємства на вантажівці "Урал" і поїхали відразу на склад, де зберігалася алкогольна продукція. Погрожуючи персоналу, завантажили продукцію в автомобіль, а після побили одного з робітників на лінії розлива. В цей же час на територію в'їхали три навантажувачі з озброєними людьми, які заблокували виїзди і узяли в заручники працівників заводу. Жінок через час відпустили. Завдяки злагодженим діям охорони комбінату і виробничого персоналу були заблоковані ворота і викликані правоохоронні органи. До місця події приїхали співробітники поліції.

Цей інцидент свідчить про те, що в наш нелегкий час, багато споживачів зупиняє свій вибір на нашій продукції. Відео з камер спостереження в якості підтвердження співробітники правоохоронних органів вилучили для притягнення правопорушників до відповідальності. Втрат для комбінату і бюджету не було.

Нагадаємо, в Дніпропетровській області існує один комбінат по виробництву алкогольної продукції - це "АБК Дніпро". Основним видом діяльності цього комбінату являється виробництво коньяку "Napoleon", алкогольного напою "Al Capone", горілки "Петриківська" і "Колос", першого українського віскі "Aviator", настоянок "Bitter", вина "La Cantina" і мінеральних вод "Царичанская", Петриківська" і "Кристалл".

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте