Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
17:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпровський депутат Погребов обманював, коли казав, що не знав про борги дружини

Дніпровський депутат Погребов обманював, коли казав, що не знав про борги дружини

Як відомо, з початку цього року у ЗМІ неодноразово лунали заяви, в яких він спростовувати свою причетність до кількамільйонних позик благовірної. 

Доказом брехні Дмитра Погребова стала письмова згода, укладена ним із приватним нотаріусом. У документі екс-посадовець міськради Дніпра дає згоду своїй дружині Сніжані Падалко передати певну нерухомість в іпотеку одній з позичальниць. Заклавши таким чином один із свої магазинів подружжя фактично мало зафіксувати повернення грошового боргу. Письмова згода датована 28 грудня 2011 року.  

Ще один скандал із ресторатором - підсобні грамоти від бійців Нацгвардії. Подяки на одному з судових засідань представив одіозний адвокат пана Погребова Андрій Циганков. Відзнаки давали нібито за матеріальну допомогу армійці. Утім, у Нацгвардії таку інформацію спростували, заявивши, що жодного разу не отримували і ніяких грамот не виписували.

Нагадаємо, днями Жовтневий суд Дніпра ухвалив рішення стягнути з дніпровського депутата Дмитра Погребова та його дружини Сніжани борг у розмірі 761,8 тис. доларів і 29,7 тис. євро. Загалом це майже 21 млн грн.  

Відомо також, що у цій справі проти подружжя Погребових відкрито кримінальне провадження.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте