Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
02:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Майстерня «Над Дніпром»: перша і остання інсталяція

Майстерня «Над Дніпром»: перша і остання інсталяція

Приміщення колишнього радіозаводу «Весна» орендують переважно під склади чи офіси. Однак три роки тому у кімнаті з табличкою «Вентиляційна камера» з’явилася художня майстерня «Над Дніпром».

Зараз художники виїжджають з майстерні, тож вирішили зробити прощальну виставку-інсталяцію «Коридор/Присутність».

Андрій Соколенко, Сергій Алієва-Ковика, Андрій Карпович — три художника, різних за темпераментом, живопис від абстрактного до предметно-абстрактного і художньо-документального.

«Виставка — коротка історія перебування художників у цих просторах, — розповідає Андрій Соколенко. — По суті, це портрети інтер’єру, людей. Усе стає портретом, і цей коридор — також».

У створенні виставки було бажання відійти від традиційних способів подачі живопису, в інсталяції беруть участь і картини, і сама територія, що створює атмосферу.

«З усіма в цьому приміщенні були прекрасні стосунки, від охорони до прибиральниць. Ну художник, ну сантехнік — різниці немає, і це нормально», — каже Сергій Алієв-Ковика.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Наташа Гулько  (23.01.20 13:49): Андрей! я беременна! я потеряла твой телефон позвони мне срочно!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте