Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 11 мая 2024
08:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Депутат из Каменского заступился за скандального Зеленского

Депутат из Каменского заступился за скандального Зеленского

В Украине продолжают обсуждать скандальное выступление театра-студии «95 Квартал» на фестивале в Юрмале, где, как известно, прозвучала очень жесткая критика в адрес украинских чиновников, а саму страну сравнили с немецкой порноактрисой.

Свою точку зрения высказал и народный депутат из Каменского Виталий Куприй.

«Скажу і свою думку про жарти 95-го кварталу в Юрмалі.

Колись в 90-х роках я так ненавидів Україну, що мріяв уїхати з неї поза очі. І було за що: бандитизм, корупція, напади на мене і моїх батьків. Не життя, я цілковита війна за виживання і купа страждань. Тоді доля занесла мене на роки в Австралію.

На той час я, як і 99% пересічних українців, критикуючи Україну, мав на увазі її чиновників, правоохоронців і те, до якого стану вони довели державу. Проте я кохав і кохаю українські дніпровські плавні, Карпати і Кримські гори, безкрайні степи...

Кажучі про ненависть до України я і думки не мав ассоціювати свій вислів саме з країною як територією де народився сам і мої батьки!

Дійсно, коли я став займатись політикою, я не вживаю будь-яких слів щодо рідної країни, які б могли бути невірно трактовані. Але слухаючи Зеленського і його жарти в Юрмалі я ні на секунду не ставив під сумнів, що йшлося саме про державу (а не країну!) Україна, яка зневажає українців, не дає нам вільно дихати і гарно жити.

Адже не країна влазить борги, розкрадає бюджет, нищить економіку, а саме ті топ-"державні" діячі, в яких перевтілились актори Кварталу», - пишет Куприй в своем фейсбуке.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Алекс  (13.09.16 10:09): Держава і країна це синоніми. Розумний Купрій "забув" нам сказати про головне в цій історії.---- Перед ким виступав і кого смішив, обзиваючи Україну повією = перед росіянами, а їх там було 90%. І було гірко і сумно дивитись, як вони регочуть з нашої держави. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте