Учасники майстер-класу вчилися на смак розпізнавати рецепти салатів, готувати м'ясо за допомогою вакуумування та ліпити вареники з чорного та зеленого тіста. Їх готували та подавали з гусячим м’ясом під соусом «дор-блю» та з сирним міксом під пармезаном та мікрогріном.
«Ми переконані, що така форма навчання є найефективнішою. На майстер-класі учасники обмінюються досвідом та мають можливість приготувати нову страву під пильним оком автора ідеї. Саме тому ми й ініціювали проведення такого навчання для викладачів профтехучилищ. Адже вони зможуть навчити своїх вихованців новим та особливим стравам», - відзначив директор департаменту Олексій Полторацький.
Всього на Дніпропетровщині в 55 профтехучилищах навчається 23 тисячі учнів.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |