Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
07:35

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Жителям сільських громад допоможуть відкрити власну справу

Жителям сільських громад допоможуть відкрити власну справу
11 листопада у Дніпропетровській обласній раді відбувся круглий стіл за результатами проведення тренінгів для безробітніх жителів сільської місцевості, що планують розпочати свою справу.

Проект започаткувала Громадська організація «Громадська платформа впровадження земельної реформи в Дніпропетровській області» за підтримки Проекту USAID «Агроінвест». Основна мета якого - створення системи правової підтримки жителів сільської місцевості Дніпропетровської області.

Спільно з центрами зайнятості сільських районів були організовані тренінги у Дніпропетровському, Синельниківському, Нікопольському районах та Дніпродзержинську із прилеглими до нього сільськими громадами. В проекті особлива увага приділялася двом категоріям сільських жителів – фермерам-початківцям, власникам особистих селянських господарств, які планують офіційно розвивати свій бізнес та безробітнім, що зареєстровані у центрах зайнятості, але готові за наявності певної підтримки, розпочати власну справу.

Спеціалістами центрів зайнятості та Громадської платформи було відібрано для участі у тренінгах майже 80 безробітних. Всі вони мали змогу на першому етапі оцінити свої підприємницькі можливості, спільно з бізнес-тренером виявити найбільш цікаву для них сферу діяльності та розпочати працювати над бізнес-планом.

На другому етапі співпраці учасники тренінгів обговорювали свої ідеї, представляли напрацювання та розпочали працювати над бізнес-планами. Нинішній круглий стіл – можливість представити свої ідеї на широкий загал та розпочати їх практичну реалізацію, пошук інвесторів, партнерів.

За захистом проектів стежитиме компетентне журі з представників регіонального бізнес інкубатору Innovation BOX, інвестиційної агенції ДІА, Дніпропетровської обласної ради. За результатами аналізу проектів найкращі з них отримають фінансову підтримку.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте