Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
22:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Польські експерти допомагають формувати стратегії економічного розвитку об’єднаних громад

Польські експерти допомагають формувати стратегії економічного розвитку об’єднаних громад
Об’єднані громади Дніпропетровщини представили експертам з міста Люблін (Польща) своє бачення соціально-економічного розвитку територій. За приклад взяли зміни у освіті, медицині та культурі – відобразили те, що зараз мають, що хочуть отримати через п’ять років та що для цього треба зробити.

У складі польської делегації були представники влади, неурядових організацій та керівники невеликих територій, які змогли оцінити напрацювання громад, надати конкретні рекомендації по усім напрямкам та відповісти на запитання.

«Експерти з міста Люблін активно консультують наш регіон у питаннях децентралізації влади та об'єднання громад. Під час робочих поїздок вони зустрічаються з керівниками та жителями територій, що об’єднуються, вивчають ситуацію на місці та надають конкретні рекомендації щодо подальшого розвитку нової громади. Також сільські голови, лідери тих громад, які сьогодні формуються відвідають Люблін, щоб подивитися, як на сьогоднішній день реформа з децентралізації втілилася в Польщі. Поїздка триватиме з 30 серпня по 4 вересня. Для нас, дуже важливо, що Люблін і Польща в цілому відкриті для нас і показують як розбудовувалося місцеве самоврядування і створювалися сильні і самодостатні громади», – зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

За словами директора управління інвестиційних проектів адміністрації міста Люблін Кшиштофа Лонтки, експерти визначають наміри нових об’єднаних громад, щоб потім перекласти їх у конкретну стратегію економічного розвитку. Цей документи дозволить не тільки чітко бачити своє майбутнє, а й буде підтвердженням для зовнішніх інвесторів чи грантодавців, що громада є надійним партнером для реалізації спільних проектів. Що вона знає чого хоче і розуміє як це зробити. «Ця інформація також дає нам можливість оцінити на якому рівні в подальшому треба підтримувати громаду. Зараз ми визначили декілька тем – це співпраця громади з бізнесом, це залучення додаткових коштів завдяки грантам та прямої співпраці на рівні дніпропетровських та європейських громад», – зазначив він.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр  (31.08.15 13:33): Для начала выгоним неучей бывшей партии регионов, удодов, вилкулов, колесниковых и прочее отребье с Днепропетровска, а уж потом и децентрализацией займемся! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (6)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте