Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
17:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Заява БО «Фонд оборони країни» щодо політичної ситуації в Україні та Дніпропетровській області

Заява БО «Фонд оборони країни» щодо політичної ситуації в Україні та Дніпропетровській області
Майже рік тому громадські патріотичні сили Дніпропетровщини почали співпрацю з новим головою ОДА Дніпропетровської області Ігорем Коломойським. Це був важкий час початку неочікуваної відкритої агресії РФ. Сепаратистами та кремлівськими генералами Дніпропетровський регіон розглядався як ключовий пункт в планах захоплення України.

Тільки завдяки тому, що патріоти спільно з командою нового керівництва Дніпропетровської ОДА оперативно, рішуче та швидко привели регіон у бойовий стан та змогли зупинити всі прояви сепаратизму на території області, ми зберегли Україну.

Наш фонд було створено з метою підтримки та матеріального забезпечення ЗСУ та добровольчих батальйонів, які «завдяки» цілеспрямованому розкраданню та знищенню української армії протягом останніх десятирічч виявилися без мінімально необхідного рівня забезпечення для стримання військової агресії РФ та сепаратистів. «Фонд оборони країни» менше, ніж за рік зміг зібрати понад 160 млн. грн. На зібрані кошти Фонд придбав багато необхідного для наших захисників, зокрема, засоби захисту, такі як амуніція, кевларові шоломи, бронежилети, засоби безпечного цифрового зв'язку; медичні засоби, аптечки, швидкі та реанімаційні автомобілі. Ми постійно забезпечуємо бійців харчами, водою та засобами особистої гігієни. Успіх нашої діяльності напряму пов'язаний з ефективною взаємодією з обласною адміністрацією. Прозорість та доступність керівництва області ніколи не досягали такого рівня як зараз. Питання вирішуються у максимально стислий термін, ефективно та по-діловому.

У час, коли досі не притягнуті до відповідальності колишні керівники країни та області, які винні у доведенні України до повного колапсу, розпочинати травлю голови Дніпропетровської ОДА є злочином та потуранням намірам наших ворогів. Ми виступаємо категорично проти тиску на команду голови Дніпропетровщини Ігоря Коломойського. Не розібравшись в ситуації, без суду і слідства керівників найважливішого регіону звинувачують в кримінальних злочинах і робить це голова СБУ – Валентин Наливайченко.

Дніпропетровський регіон – приклад для всієї України, приклад стійкості, витримки й мужності. І якщо дніпропетровська фортеця буде зруйнована короткозорими політиканами, це стане справжньою катастрофою для всієї держави.

Ми виступаємо за рішуче припинення внутрішніх чвар і конфліктів. У нас є єдиний ворог – це путінська кліка і проросійські сепаратисти, котрі рвуть на шматки Україну на Донбасі і голодними очима поглядають на сусідні регіони – Запорізьку, Харківську, Дніпропетровську, Одеську та інші області. Тільки рішучі дії, прикладом яких є діяльність команди Ігоря Коломойського, сьогодні здатні поставити заслін розповсюдженню вірусу Новоросії.

Голова правління «Фонду оборони країни» Павло Хазан, колектив та волонтерський актив Фонду.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (17)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (16)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте